kinnga221 Napisano 15 Lutego Zgłoś Napisano 15 Lutego Cześć, czy jak zakupie iPhona 15 Pro Max w oficjalnym sklepie Apple w USA (bez rat, bez żadnych dodatkowych usług i bez łączenia z operatorem - wiem, że mają takie opcje na stronie - sam telefon + podatek od zakupu) i przewiozę go do Polski będzie miał on założonego SIM-locka? Czy bez problemu podłącze swoją eSIM z Orange? I jak zapytać sprzedawcy o taką sprawę? Pozdrawiam ciepło i dziękuję za odpowiedzi! Cytuj
andyopole Napisano 15 Lutego Zgłoś Napisano 15 Lutego Zalezy w jakim stanie bedziesz kupowal, czasem najlepiej pytac po hiszpansku. Kupuj w stanie w ktorym nie ma sales taxu. A jakkolwiek bys nie zapytal 95% odpowiedzi zabrzmi: I have no idea! Cytuj
kinnga221 Napisano 15 Lutego Autor Zgłoś Napisano 15 Lutego 6 minut temu, andyopole napisał: Zalezy w jakim stanie bedziesz kupowal, czasem najlepiej pytac po hiszpansku. Kupuj w stanie w ktorym nie ma sales taxu. A jakkolwiek bys nie zapytal 95% odpowiedzi zabrzmi: I have no idea! Akurat będę miała okazję kupić w Chicago. Byłabym w stanie wiele zaoszczędzić kupując w Stanach niż w Polsce po o prawie 2000 zł ale co mi z takiego telefonu jeśli będzie SIM-lock. Niby mamy już 2024 rok i dawno zapomniałam o czymś takim, ale gdzieś mi się nasunęło i chciałabym jakąś odpowiedź na ten temat. Cytuj
Xarthisius Napisano 15 Lutego Zgłoś Napisano 15 Lutego 4 minutes ago, kinnga221 said: Akurat będę miała okazję kupić w Chicago. Byłabym w stanie wiele zaoszczędzić kupując w Stanach niż w Polsce po o prawie 2000 zł ale co mi z takiego telefonu jeśli będzie SIM-lock. Niby mamy już 2024 rok i dawno zapomniałam o czymś takim, ale gdzieś mi się nasunęło i chciałabym jakąś odpowiedź na ten temat. Will my new iPhone be unlocked? Every iPhone you buy from us online or in an Apple Store is unlocked, with the exception of a few carrier financing options. With an unlocked iPhone, you’re free to go with the carrier of your choice. [1] https://www.apple.com/iphone/buy/ 1 Cytuj
kinnga221 Napisano 15 Lutego Autor Zgłoś Napisano 15 Lutego 4 minuty temu, Xarthisius napisał: Will my new iPhone be unlocked? Every iPhone you buy from us online or in an Apple Store is unlocked, with the exception of a few carrier financing options. With an unlocked iPhone, you’re free to go with the carrier of your choice. [1] https://www.apple.com/iphone/buy/ Dzięki za odpowiedź prosto z mostu! O to mi właśnie chodziło Cytuj
raski Napisano 16 Lutego Zgłoś Napisano 16 Lutego Tylko musisz go kupić w Apple Store, bo np. w BestBuy nie ma opcji żeby kupić bez umowy u jednego z operatorów. Cytuj
kinnga221 Napisano 17 Lutego Autor Zgłoś Napisano 17 Lutego 23 godziny temu, raski napisał: Tylko musisz go kupić w Apple Store, bo np. w BestBuy nie ma opcji żeby kupić bez umowy u jednego z operatorów. Tak kupuje oficjalnie w Apple Store. Możecie zweryfikować czy to oryginalny sklep (wrzucam linka) - https://www.apple.com/retail/orlandsquaremall/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi