kinnga221 Napisano 15 Lutego 2024 Zgłoś Napisano 15 Lutego 2024 Cześć, czy jak zakupie iPhona 15 Pro Max w oficjalnym sklepie Apple w USA (bez rat, bez żadnych dodatkowych usług i bez łączenia z operatorem - wiem, że mają takie opcje na stronie - sam telefon + podatek od zakupu) i przewiozę go do Polski będzie miał on założonego SIM-locka? Czy bez problemu podłącze swoją eSIM z Orange? I jak zapytać sprzedawcy o taką sprawę? Pozdrawiam ciepło i dziękuję za odpowiedzi! Cytuj
andyopole Napisano 15 Lutego 2024 Zgłoś Napisano 15 Lutego 2024 Zalezy w jakim stanie bedziesz kupowal, czasem najlepiej pytac po hiszpansku. Kupuj w stanie w ktorym nie ma sales taxu. A jakkolwiek bys nie zapytal 95% odpowiedzi zabrzmi: I have no idea! Cytuj
kinnga221 Napisano 15 Lutego 2024 Autor Zgłoś Napisano 15 Lutego 2024 W dniu 15.02.2024 o 23:39, andyopole napisał: Zalezy w jakim stanie bedziesz kupowal, czasem najlepiej pytac po hiszpansku. Kupuj w stanie w ktorym nie ma sales taxu. A jakkolwiek bys nie zapytal 95% odpowiedzi zabrzmi: I have no idea! Rozwiń Akurat będę miała okazję kupić w Chicago. Byłabym w stanie wiele zaoszczędzić kupując w Stanach niż w Polsce po o prawie 2000 zł ale co mi z takiego telefonu jeśli będzie SIM-lock. Niby mamy już 2024 rok i dawno zapomniałam o czymś takim, ale gdzieś mi się nasunęło i chciałabym jakąś odpowiedź na ten temat. Cytuj
Xarthisius Napisano 15 Lutego 2024 Zgłoś Napisano 15 Lutego 2024 W dniu 15.02.2024 o 23:47, kinnga221 napisał: Akurat będę miała okazję kupić w Chicago. Byłabym w stanie wiele zaoszczędzić kupując w Stanach niż w Polsce po o prawie 2000 zł ale co mi z takiego telefonu jeśli będzie SIM-lock. Niby mamy już 2024 rok i dawno zapomniałam o czymś takim, ale gdzieś mi się nasunęło i chciałabym jakąś odpowiedź na ten temat. Rozwiń Will my new iPhone be unlocked? Every iPhone you buy from us online or in an Apple Store is unlocked, with the exception of a few carrier financing options. With an unlocked iPhone, you’re free to go with the carrier of your choice. [1] https://www.apple.com/iphone/buy/ 1 Cytuj
kinnga221 Napisano 15 Lutego 2024 Autor Zgłoś Napisano 15 Lutego 2024 W dniu 15.02.2024 o 23:52, Xarthisius napisał: Will my new iPhone be unlocked? Every iPhone you buy from us online or in an Apple Store is unlocked, with the exception of a few carrier financing options. With an unlocked iPhone, you’re free to go with the carrier of your choice. [1] https://www.apple.com/iphone/buy/ Rozwiń Dzięki za odpowiedź prosto z mostu! O to mi właśnie chodziło Cytuj
raski Napisano 16 Lutego 2024 Zgłoś Napisano 16 Lutego 2024 Tylko musisz go kupić w Apple Store, bo np. w BestBuy nie ma opcji żeby kupić bez umowy u jednego z operatorów. Cytuj
kinnga221 Napisano 17 Lutego 2024 Autor Zgłoś Napisano 17 Lutego 2024 W dniu 16.02.2024 o 21:28, raski napisał: Tylko musisz go kupić w Apple Store, bo np. w BestBuy nie ma opcji żeby kupić bez umowy u jednego z operatorów. Rozwiń Tak kupuje oficjalnie w Apple Store. Możecie zweryfikować czy to oryginalny sklep (wrzucam linka) - https://www.apple.com/retail/orlandsquaremall/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi