victoria Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 witam wszystkich mam pytanie ile czasu wczesniej moge starac sie o wize no canady? jezeli chce wyjechac w czerwcu to czy moge sie o nia ubiegac juz w kwietniu i na kiedy je dostane czy moge podac od kiedy ja np. chce od jakiego miesiaca czy ambasada daje ja tak jak oni tego chca? od razu mowie ze nie mam o ty bladego pojecie wiec bardzo prosze za pomoc i z góry dziekuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 victoria spokojnie mozesz sie w kwietniu starac o wize poniewaz od dnia wydania Ci paszportu z wiza masz 6 miesiecy na wyjazd do Kanady.W formularzu piszesz kiedy chcesz wleciec na teren Kanady . Link to comment Share on other sites More sharing options...
victoria Posted December 17, 2005 Author Report Share Posted December 17, 2005 super wielkie dzieki za odpowiedz i jeszcze chce sie upewnic na 100 % mam 6 miesiecy na wyjazd i jezeli ubiegam sie o wize turystyczna po wyjezdzie 6 miesiecy na pobyt tam? a czy sa duze szanse na otrzymanie wizy turystycznej wielokrotnej jezeli jestem studentka i miałabym zaproszenie od narzyczonego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 masz wlasnie te 6 miesiecy aby wjechac na teren Kanady a na ile dostaniesz pobyt zalezy od urzednika,moze Ci dac na pare tygodni do 6 miesiecy ..co do wizy wielokrotnej to jesli nawet wystapisz o ta wize moga Ci dac jednokrotna przekroczenia granicy bez zwrotu roznicy w kasie wiec musisz to przemyslec,masz mala szanse aby taka wize dostac jesli dostaniesz to wazna od 1 roku do 5 lat wzaleznosci ile razy bedziesz latac na teren Kanady... co do narzeczonego to slyszalem ze dawali wizy takim osobom ktore jechaly aby w odwiedziny,musisz Konsula przekonac ze lecisz tam w odwiedziny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.