Xarthisius Napisano 11 Lutego Autor Zgłoś Napisano 11 Lutego (edytowane) EU 16000 na kwiecien. https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin/2025/visa-bulletin-for-march-2025.html Edytowane 11 Lutego przez Xarthisius Cytuj
sobota Napisano 18 Lutego Zgłoś Napisano 18 Lutego W dniu 28.01.2025 o 12:02, hejtukasia napisał: Hej, hej, za kilka dni mam wizytę w ambasadzie […] Jesteś już po wizycie @hejtukasia? Jak poszło? Cytuj
sobota Napisano 24 Lutego Zgłoś Napisano 24 Lutego (edytowane) Melduję, że jedna wiza mniej! Wizyta przebiegła bez problemów, wszystko dokładnie tak jak było opisane tutaj na forum. Rozmowa z Panią Konsul trwała ok 5 minut i standardowe pytania: gdzie planuję lecieć i czym się zajmować, czy mam znajomych/rodzinę w Stanach, gdzie pracowałam tutaj w Polsce, ile mam środków na start i chyba tyle - wiza przyznana! Forum USA to najlepsza kopalnia wiedzy, dziękuję! Edytowane 24 Lutego przez sobota 6 Cytuj
Xarthisius Napisano 24 Lutego Autor Zgłoś Napisano 24 Lutego 14 minutes ago, sobota said: Melduję, że jedna wiza mniej! Wizyta przebiegła bez problemów, wszystko dokładnie tak jak było opisane tutaj na forum. Rozmowa z Panią Konsul trwała ok 5 minut i standardowe pytania: gdzie planuję lecieć i czym się zajmować, czy mam znajomych/rodzinę w Stanach, gdzie pracowałam tutaj w Polsce, ile mam środków na start i chyba tyle - wiza przyznana! Forum USA to najlepsza kopalnia wiedzy, dziękuję! Gratulacje! Ciesze sie ze "5 lat pozniej" tym razem sie udalo. 1 Cytuj
sobota Napisano 24 Lutego Zgłoś Napisano 24 Lutego 9 minut temu, Xarthisius napisał: Gratulacje! Ciesze sie ze "5 lat pozniej" tym razem sie udalo. A jak ja się cieszę! I ile nerwów było, ale widocznie tak miało być, i mój czas jest teraz W marcu ruszam zdobywać Texas i okolice Austin Cytuj
Xarthisius Napisano 24 Lutego Autor Zgłoś Napisano 24 Lutego 3 minutes ago, sobota said: W marcu ruszam zdobywać Texas i okolice Austin Doskonaly wybor! A czas w sam raz zeby zobaczyc jak kwitna bluebonnets. Cytuj
yahu55 Napisano Czwartek o 08:32 Zgłoś Napisano Czwartek o 08:32 W razie gdyby ktoś miał wątpliwości odnośnie szczepienia na Covid - tutaj najnowsze wytyczne z Ambasady w Warszawie (datowane na Luty 2025): Potwierdza to zatem fakt, że zniesienie wymogu przez USCIS pozostaje niestety bez wpływu na aplikantów zza granicy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi