Xarthisius Napisano 11 Lutego Autor Zgłoś Napisano 11 Lutego (edytowane) EU 16000 na kwiecien. https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin/2025/visa-bulletin-for-march-2025.html Edytowane 11 Lutego przez Xarthisius Cytuj
sobota Napisano 18 Lutego Zgłoś Napisano 18 Lutego W dniu 28.01.2025 o 12:02, hejtukasia napisał: Hej, hej, za kilka dni mam wizytę w ambasadzie […] Jesteś już po wizycie @hejtukasia? Jak poszło? Cytuj
sobota Napisano Poniedziałek o 14:46 Zgłoś Napisano Poniedziałek o 14:46 (edytowane) Melduję, że jedna wiza mniej! Wizyta przebiegła bez problemów, wszystko dokładnie tak jak było opisane tutaj na forum. Rozmowa z Panią Konsul trwała ok 5 minut i standardowe pytania: gdzie planuję lecieć i czym się zajmować, czy mam znajomych/rodzinę w Stanach, gdzie pracowałam tutaj w Polsce, ile mam środków na start i chyba tyle - wiza przyznana! Forum USA to najlepsza kopalnia wiedzy, dziękuję! Edytowane Poniedziałek o 14:55 przez sobota 6 Cytuj
Xarthisius Napisano Poniedziałek o 15:01 Autor Zgłoś Napisano Poniedziałek o 15:01 14 minutes ago, sobota said: Melduję, że jedna wiza mniej! Wizyta przebiegła bez problemów, wszystko dokładnie tak jak było opisane tutaj na forum. Rozmowa z Panią Konsul trwała ok 5 minut i standardowe pytania: gdzie planuję lecieć i czym się zajmować, czy mam znajomych/rodzinę w Stanach, gdzie pracowałam tutaj w Polsce, ile mam środków na start i chyba tyle - wiza przyznana! Forum USA to najlepsza kopalnia wiedzy, dziękuję! Gratulacje! Ciesze sie ze "5 lat pozniej" tym razem sie udalo. 1 Cytuj
sobota Napisano Poniedziałek o 15:14 Zgłoś Napisano Poniedziałek o 15:14 9 minut temu, Xarthisius napisał: Gratulacje! Ciesze sie ze "5 lat pozniej" tym razem sie udalo. A jak ja się cieszę! I ile nerwów było, ale widocznie tak miało być, i mój czas jest teraz W marcu ruszam zdobywać Texas i okolice Austin Cytuj
Xarthisius Napisano Poniedziałek o 15:18 Autor Zgłoś Napisano Poniedziałek o 15:18 3 minutes ago, sobota said: W marcu ruszam zdobywać Texas i okolice Austin Doskonaly wybor! A czas w sam raz zeby zobaczyc jak kwitna bluebonnets. Cytuj
yahu55 Napisano 10 godzin temu Zgłoś Napisano 10 godzin temu W razie gdyby ktoś miał wątpliwości odnośnie szczepienia na Covid - tutaj najnowsze wytyczne z Ambasady w Warszawie (datowane na Luty 2025): Potwierdza to zatem fakt, że zniesienie wymogu przez USCIS pozostaje niestety bez wpływu na aplikantów zza granicy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi