Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Melduję, że jedna wiza mniej! :)
Wizyta przebiegła bez problemów, wszystko dokładnie tak jak było opisane tutaj na forum. Rozmowa z Panią Konsul trwała ok 5 minut i standardowe pytania: gdzie planuję lecieć i czym się zajmować, czy mam znajomych/rodzinę w Stanach, gdzie pracowałam tutaj w Polsce, ile mam środków na start i chyba tyle - wiza przyznana! :rolleyes: 
Forum USA to najlepsza kopalnia wiedzy, dziękuję! 

Edytowane przez sobota
  • Like 6
Napisano
14 minutes ago, sobota said:

Melduję, że jedna wiza mniej! :)
Wizyta przebiegła bez problemów, wszystko dokładnie tak jak było opisane tutaj na forum. Rozmowa z Panią Konsul trwała ok 5 minut i standardowe pytania: gdzie planuję lecieć i czym się zajmować, czy mam znajomych/rodzinę w Stanach, gdzie pracowałam tutaj w Polsce, ile mam środków na start i chyba tyle - wiza przyznana! :rolleyes: 
Forum USA to najlepsza kopalnia wiedzy, dziękuję! 

Gratulacje! Ciesze sie ze "5 lat pozniej" tym razem sie udalo.

• Like 1
Napisano
9 minut temu, Xarthisius napisał:

Gratulacje! Ciesze sie ze "5 lat pozniej" tym razem sie udalo.

A jak ja się cieszę! :D I ile nerwów było, ale widocznie tak miało być, i mój czas jest teraz :) W marcu ruszam zdobywać Texas i okolice Austin B)

Napisano

W razie gdyby ktoś miał wątpliwości odnośnie szczepienia na Covid - tutaj najnowsze wytyczne z Ambasady w Warszawie (datowane na Luty 2025): 
image.thumb.png.faea289b340171c376b41478486b0754.pngPotwierdza to zatem fakt, że zniesienie wymogu przez USCIS pozostaje niestety bez wpływu na aplikantów zza granicy.