hawajskigosciuwa Napisano 12 Czerwca 2025 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2025 On 6/10/2025 at 10:43 AM, Domi94 said: Właśnie mam numer 18xxx wiec według tego powinnam już dostać zaproszenie przed tym nowym biuletynem, który właśnie wyszedł, ale niestety cisza. Widziałam też, że ludzie w poprzedniej loterii pisali, że dostawali na przykład zaproszenia 12 czerwca, z terminem na 21 sierpnia. Także chyba może się to różnie układać. Stąd moje pytanie, jak to wyglądało u Was w obecnej loterii, tak realnie. Być może zagraniczna ambasada z opóźnieniami? Z tego co widzę, ze statusem na 06/06 jest nr 2025EU17437 i wiza została wydana w Warszawie. W lipcu będą wywiady numerów 17,500-19,000, a w sierpniu 19,000-22,000. Z tego co BritSimon mówił na YouTube, to 2NL (zaproszenia) zostały wysłane, tylko się nie wyświetlają. Jeśli w czymś się mylę, to mam nadzieję, że ktoś poprawi mnie. Cytuj
hawajskigosciuwa Napisano 12 Czerwca 2025 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2025 1 hour ago, hawajskigosciuwa said: Być może zagraniczna ambasada z opóźnieniami? Z tego co widzę, ze statusem na 06/06 jest nr 2025EU17437 i wiza została wydana w Warszawie. W lipcu będą wywiady numerów 17,500-19,000, a w sierpniu 19,000-22,000. Z tego co BritSimon mówił na YouTube, to 2NL (zaproszenia) zostały wysłane, tylko się nie wyświetlają. Jeśli w czymś się mylę, to mam nadzieję, że ktoś poprawi mnie. Przegapiłem, że chodziło o poprzednią loterię Może Warszawa miała wtedy opóźnienia. Z tego co patrzę na stronie z danymi CEAC, to pojedyncze przypadki miały 3 miesiące różnicy między 2NL a wywiadem. I to z tego co zauważyłem numery, które mają późniejszy SubmitDate. Cytuj
Xarthisius Napisano 12 Czerwca 2025 Autor Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2025 (edytowane) 1 minute ago, hawajskigosciuwa said: Przegapiłem, że chodziło o poprzednią loterię Może Warszawa miała wtedy opóźnienia. Z tego co patrzę na stronie z danymi CEAC, to pojedyncze przypadki miały 3 miesiące różnicy między 2NL a wywiadem. I to z tego co zauważyłem numery, które mają późniejszy SubmitDate. @Domi94 pisala ze jej status w CEAC jest "Ready", wiec zostala zaproszona, tylko nie wie kiedy. SubmitDate to data wziecia udzialu w loterii. W praktyce nie ma zadnego znaczenia. Edytowane 12 Czerwca 2025 przez Xarthisius Cytuj
hawajskigosciuwa Napisano 12 Czerwca 2025 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2025 4 hours ago, Xarthisius said: @Domi94 pisala ze jej status w CEAC jest "Ready", wiec zostala zaproszona, tylko nie wie kiedy. SubmitDate to data wziecia udzialu w loterii. W praktyce nie ma zadnego znaczenia. Faktycznie. Wiec jesli BritSimon ma racje to zostaje tylko czekac i sie nie martwic Cytuj
kaniakaniowski Napisano 16 Czerwca 2025 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2025 W dniu 10.06.2025 o 13:23, Xarthisius napisał: Tak. Sprawdzaj CEAC co jakiś czas. Jak case zmieni sie na in transit albo ready I nic nie przyjdzie na mail (I strona ESC sie nie odswiezy) patrz wyzej ^^ Ok. Sprawdzam co jakiś czas. Mam pytanie, bo numery wyższe niż mój niektóre są już ready albo in transit. Czy to wina po prostu tego, że do Warszawy nie dotarły jeszcze ? Cytuj
Xarthisius Napisano 16 Czerwca 2025 Autor Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2025 5 hours ago, kaniakaniowski said: Ok. Sprawdzam co jakiś czas. Mam pytanie, bo numery wyższe niż mój niektóre są już ready albo in transit. Czy to wina po prostu tego, że do Warszawy nie dotarły jeszcze ? Patience. Sprawdz wieczorem, lub jutro. Cytuj
Xarthisius Napisano 16 Czerwca 2025 Autor Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2025 @Domi94 cos Ci KCC odpisalo? Cytuj
Domi94 Napisano 16 Czerwca 2025 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2025 56 minut temu, Xarthisius napisał: @Domi94 cos Ci KCC odpisalo? Tak, dostałam odpowiedź także bardzo dziękuję za radę i pomoc. Rozmowa w lipcu, KCC podało tylko dzień i dodatkowo informację, że 2NL przyjdzie już na maila w ciągu 7-10 dni. Także faktycznie rozmowa zaplanowana, tylko system nie współpracował. Cytuj
Xarthisius Napisano 16 Czerwca 2025 Autor Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2025 50 minutes ago, Domi94 said: Tak, dostałam odpowiedź także bardzo dziękuję za radę i pomoc. Rozmowa w lipcu, KCC podało tylko dzień i dodatkowo informację, że 2NL przyjdzie już na maila w ciągu 7-10 dni. Także faktycznie rozmowa zaplanowana, tylko system nie współpracował. Teraz mozesz probowac support w WRW. Napisz, ze KCC wyslalo Ci date bez godziny. Ta dodatkowa informacja to niestety tylko szablon. Zawsze tak pisza. Cytuj
Domi94 Napisano 17 Czerwca 2025 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2025 20 godzin temu, Xarthisius napisał: Teraz mozesz probowac support w WRW. Napisz, ze KCC wyslalo Ci date bez godziny. Ta dodatkowa informacja to niestety tylko szablon. Zawsze tak pisza. Nie ma lekko. Za szybko się uspokoiłam w takim razie. Próbowałam też dzwonić do Ambasady, ale chyba to graniczy z cudem. Dokładnie o ten adres chodzi? : support-poland@usvisascheduling.com PS Robicie na tym forum mega robotę, dziękuję : ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi