Domi94 Napisano 8 Lipca Zgłoś Napisano 8 Lipca Hej! Melduję, że wczoraj mieliśmy wizytę w Ambasadzie i się udało! Zaczynamy nasz american dream. Bardzo dziękuję za całą pomoc jeszcze raz ❤️ 3 Cytuj
Xarthisius Napisano 8 Lipca Autor Zgłoś Napisano 8 Lipca 2 hours ago, kaniakaniowski said: Hej To ja mam jeszcze jedno pytanie. Wiem, że potrzebuję zaświadczenie z wszystkich miejsc gdzie mieszkałem, czyli też z UK. Pytanie tylko czy potrzebuję tzw DBS check z czasu gdy tam pracowałem czy Police Certificate (ACRO). Ktoś może pomóc ? https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/Visa-Reciprocity-and-Civil-Documents-by-Country/UnitedKingdom.html ACRO 1 Cytuj
Xarthisius Napisano 14 Lipca Autor Zgłoś Napisano 14 Lipca Ostatni cutoff dla DV25: 23000 @KlaudiaFerens przykro mi Cytuj
KlaudiaFerens Napisano 14 Lipca Zgłoś Napisano 14 Lipca No cóż... Próbujemy więc adjustment of status Cytuj
Xarthisius Napisano 14 Lipca Autor Zgłoś Napisano 14 Lipca 44 minutes ago, KlaudiaFerens said: No cóż... Próbujemy więc adjustment of status W innej kategorii? Cytuj
KlaudiaFerens Napisano 14 Lipca Zgłoś Napisano 14 Lipca Chyba nie rozumiem. Ostatnim razem zrozumiałam, że adjustment of status możemy zrobić nawet jeśli nasz numer nie pojawi się w biuletynie. Źle zrozumiałam? Cytuj
Xarthisius Napisano 14 Lipca Autor Zgłoś Napisano 14 Lipca (edytowane) 10 minutes ago, KlaudiaFerens said: Chyba nie rozumiem. Ostatnim razem zrozumiałam, że adjustment of status możemy zrobić nawet jeśli nasz numer nie pojawi się w biuletynie. Źle zrozumiałam? Niestety sie nie zrozumielismy. Adjustement of Status w DV mozna zrobic tylko wtedy kiedy Twoj numer jest ponizej cutoffu. Az sprawdzilem co napisalem, ale w poprzedniej wiadomosci tez bylo "jezeli bedziecie ponizej cutoffu". Edytowane 14 Lipca przez Xarthisius Cytuj
KlaudiaFerens Napisano 14 Lipca Zgłoś Napisano 14 Lipca Ok. Czy jest jeszcze jakiś sposób, żeby mimo wszystko starać się o zieloną kartę? Czy pozostają tylko kolejne edycje? Cytuj
Xarthisius Napisano 14 Lipca Autor Zgłoś Napisano 14 Lipca Just now, KlaudiaFerens said: Ok. Czy jest jeszcze jakiś sposób, żeby mimo wszystko starać się o zieloną kartę? Czy pozostają tylko kolejne edycje? W DV tylko kolejne edycje. Dla wszystkich z numerem EU >= 23000 DV25 sie dzisiaj skonczyla Cytuj
KlaudiaFerens Napisano 14 Lipca Zgłoś Napisano 14 Lipca No cóż, trudno. Bardzo dziękuję za wszelkie informacje przez cały ten czas! I gratuluję wszystkim, którym się udało! 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi