Domi94 Napisano 8 Lipca Zgłoś Napisano 8 Lipca Hej! Melduję, że wczoraj mieliśmy wizytę w Ambasadzie i się udało! Zaczynamy nasz american dream. Bardzo dziękuję za całą pomoc jeszcze raz ❤️ 3 Cytuj
Xarthisius Napisano 8 Lipca Autor Zgłoś Napisano 8 Lipca 2 hours ago, kaniakaniowski said: Hej To ja mam jeszcze jedno pytanie. Wiem, że potrzebuję zaświadczenie z wszystkich miejsc gdzie mieszkałem, czyli też z UK. Pytanie tylko czy potrzebuję tzw DBS check z czasu gdy tam pracowałem czy Police Certificate (ACRO). Ktoś może pomóc ? https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/Visa-Reciprocity-and-Civil-Documents-by-Country/UnitedKingdom.html ACRO 1 Cytuj
Xarthisius Napisano Poniedziałek o 15:43 Autor Zgłoś Napisano Poniedziałek o 15:43 Ostatni cutoff dla DV25: 23000 @KlaudiaFerens przykro mi Cytuj
KlaudiaFerens Napisano Poniedziałek o 18:10 Zgłoś Napisano Poniedziałek o 18:10 No cóż... Próbujemy więc adjustment of status Cytuj
Xarthisius Napisano Poniedziałek o 18:54 Autor Zgłoś Napisano Poniedziałek o 18:54 44 minutes ago, KlaudiaFerens said: No cóż... Próbujemy więc adjustment of status W innej kategorii? Cytuj
KlaudiaFerens Napisano Poniedziałek o 22:04 Zgłoś Napisano Poniedziałek o 22:04 Chyba nie rozumiem. Ostatnim razem zrozumiałam, że adjustment of status możemy zrobić nawet jeśli nasz numer nie pojawi się w biuletynie. Źle zrozumiałam? Cytuj
Xarthisius Napisano Poniedziałek o 22:14 Autor Zgłoś Napisano Poniedziałek o 22:14 (edytowane) 10 minutes ago, KlaudiaFerens said: Chyba nie rozumiem. Ostatnim razem zrozumiałam, że adjustment of status możemy zrobić nawet jeśli nasz numer nie pojawi się w biuletynie. Źle zrozumiałam? Niestety sie nie zrozumielismy. Adjustement of Status w DV mozna zrobic tylko wtedy kiedy Twoj numer jest ponizej cutoffu. Az sprawdzilem co napisalem, ale w poprzedniej wiadomosci tez bylo "jezeli bedziecie ponizej cutoffu". Edytowane Poniedziałek o 22:15 przez Xarthisius Cytuj
KlaudiaFerens Napisano Poniedziałek o 22:15 Zgłoś Napisano Poniedziałek o 22:15 Ok. Czy jest jeszcze jakiś sposób, żeby mimo wszystko starać się o zieloną kartę? Czy pozostają tylko kolejne edycje? Cytuj
Xarthisius Napisano Poniedziałek o 22:17 Autor Zgłoś Napisano Poniedziałek o 22:17 Just now, KlaudiaFerens said: Ok. Czy jest jeszcze jakiś sposób, żeby mimo wszystko starać się o zieloną kartę? Czy pozostają tylko kolejne edycje? W DV tylko kolejne edycje. Dla wszystkich z numerem EU >= 23000 DV25 sie dzisiaj skonczyla Cytuj
KlaudiaFerens Napisano Poniedziałek o 22:23 Zgłoś Napisano Poniedziałek o 22:23 No cóż, trudno. Bardzo dziękuję za wszelkie informacje przez cały ten czas! I gratuluję wszystkim, którym się udało! 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi