hawajskigosciuwa Napisano 12 godzin temu Zgłoś Napisano 12 godzin temu 6 hours ago, kaniakaniowski said: Hej Pokazuje jako NVC, ale na stronie DVCharts. Jak sprawdzam CEAC to nie ma jeszcze żadnych 2nl z Warszawy. Natomiast na stronie, do której dałeś link jest info, że wizy są ready dla mnie Your case is ready for your interview when scheduled at the U.S. Consular section. If you have already scheduled an appointment for an interview, please prepare your documents as directed in your appointment letter and appear at the consulate on the appointed date and time. Otherwise, please wait until you have been notified of your interview appointment. Adres w DS-260 miałem w Polsce. Na DVCharts pokazuje statusy ze starego dumpa z CEAC (tak podejrzewam). Jak masz Ready to za niedlugo powinienes dostac 2NL. Ja niestety jeszcze mam At NVC. 1 Cytuj
Xarthisius Napisano 12 godzin temu Autor Zgłoś Napisano 12 godzin temu 6 hours ago, kaniakaniowski said: Hej Pokazuje jako NVC, ale na stronie DVCharts. Jak sprawdzam CEAC to nie ma jeszcze żadnych 2nl z Warszawy. dvcharts to ja aktualizuje co piatek... 6 hours ago, kaniakaniowski said: Natomiast na stronie, do której dałeś link jest info, że wizy są ready dla mnieYour case is ready for your interview No to git, interview scheduled. Pisz do KCC z prosba o podanie szczegolow kiedy. ESC sie dalej nie odswieza wiec innej drogi nie ma. 1 Cytuj
hawajskigosciuwa Napisano 12 godzin temu Zgłoś Napisano 12 godzin temu @Xarthisius Myslisz, ze jesli zlozylem DS-260 12 maja (wyniki DV byly wydane 4 maja), to bedzie mialo to duze znaczenie w przydzieleniu mi interview albo rozpatrzeniu DS-260? Cytuj
kaniakaniowski Napisano 12 godzin temu Zgłoś Napisano 12 godzin temu 15 minut temu, Xarthisius napisał: dvcharts to ja aktualizuje co piatek... No to git, interview scheduled. Pisz do KCC z prosba o podanie szczegolow kiedy. ESC sie dalej nie odswieza wiec innej drogi nie ma. Ok, dzięki za info. Wysłałem maila z prośbą o podanie terminu. Dam znać czy odpiszą. Cytuj
Xarthisius Napisano 12 godzin temu Autor Zgłoś Napisano 12 godzin temu (edytowane) 18 minutes ago, hawajskigosciuwa said: @Xarthisius Myslisz, ze jesli zlozylem DS-260 12 maja (wyniki DV byly wydane 4 maja), to bedzie mialo to duze znaczenie w przydzieleniu mi interview albo rozpatrzeniu DS-260? Jezeli Twoj DS-260 jest przeprocesowany zanim stajesz sie current (a Twoj mial na to 1 rok 1 miesiac), to nie ma to zadnego znaczenia. Edytowane 12 godzin temu przez Xarthisius Cytuj
hawajskigosciuwa Napisano 12 godzin temu Zgłoś Napisano 12 godzin temu (edytowane) 8 minutes ago, Xarthisius said: Jezeli Twoj DS-260 jest przeprocesowany zanim stajesz sie current (a Twoj mial na to 1 rok 1 miesiac), to nie ma to zadnego znaczenia. mam status Completed i wlasnie nie za bardzo ogarniam co to moze znaczyc. Jaki powinien byc status jesli CEAC przeprocesuje moj wniosek DS-260? Edit: Completed w statusie IV Application, At NVC status sprawy. Edytowane 12 godzin temu przez hawajskigosciuwa Cytuj
Xarthisius Napisano 12 godzin temu Autor Zgłoś Napisano 12 godzin temu Just now, hawajskigosciuwa said: mam status Completed i wlasnie nie za bardzo ogarniam co to moze znaczyc. Jaki powinien byc status jesli CEAC przeprocesuje moj wniosek DS-260? Informacji czy ds260 jest przeprocesowany nie da sie uzyskac inaczej niz slac maila do KCC. Spokojnie. Zaproszenia jeszcze nie dostales bo WRW wzielo tyle ludzi ile wzielo. Nie ma sie co goraczkowac. Jeszcze jest wrzesien. 1 Cytuj
hawajskigosciuwa Napisano 12 godzin temu Zgłoś Napisano 12 godzin temu 1 minute ago, Xarthisius said: Informacji czy ds260 jest przeprocesowany nie da sie uzyskac inaczej niz slac maila do KCC. Spokojnie. Zaproszenia jeszcze nie dostales bo WRW wzielo tyle ludzi ile wzielo. Nie ma sie co goraczkowac. Jeszcze jest wrzesien. okej dzieki bardzo Cytuj
kaniakaniowski Napisano 8 godzin temu Zgłoś Napisano 8 godzin temu Przyszła odpowiedź :-) Thank you for your inquiry. An interview for this case has been scheduled at the American Embassy in Warsaw on August 13, 2025. You will receive a notification letter by email within the next 7-10 days, from noreply@state.gov. Within 3-5 days of receiving the letter, you will be able to log into https://dvprogram.state.gov/ to verify your appointment date. Dzięki 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi