jabba1 Napisano 5 Września Zgłoś Napisano 5 Września Will do Xarthisius! dzięki jeszcze raz za wszystkie informacje Cytuj
Xarthisius Napisano 11 Września Autor Zgłoś Napisano 11 Września EU bez zmian na listopad (6,000) https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin/2025/visa-bulletin-for-october-2024.html 1 Cytuj
feelek1 Napisano 11 Września Zgłoś Napisano 11 Września 3 hours ago, Xarthisius said: EU bez zmian na listopad (6,000) https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin/2025/visa-bulletin-for-october-2024.html Czemu to nie chce ruszyć o miesiąc przynajmniej 1 Cytuj
jabba1 Napisano 17 Września Zgłoś Napisano 17 Września Lokalizacja w ds260 zmieniła się na Montreal coś się dzieje! Cytuj
Xarthisius Napisano 17 Września Autor Zgłoś Napisano 17 Września 1 hour ago, jabba1 said: Lokalizacja w ds260 zmieniła się na Montreal coś się dzieje! To teraz wyslij KCC maila z pytaniem jak im idzie. Powinni Ci odpowiedziec z terminem na listopad. W teorii tez juz naprawili "system" wiec 2NL powinny niedlugo zostac wyslane. Cytuj
jabba1 Napisano 17 Września Zgłoś Napisano 17 Września Ok mam maila z KCC, interview w listopadzie więc chyba jestem pierwszy z forum 2 1 Cytuj
Xarthisius Napisano 17 Września Autor Zgłoś Napisano 17 Września 35 minutes ago, jabba1 said: Ok mam maila z KCC, interview w listopadzie więc chyba jestem pierwszy z forum Sprawdzaj co jakis czas strone ESC. Tam sie kiedys w teorii powinny pojawic szczegoly typu godzina interview. Jezeli sie nie pojawi to pewnie Montreal wysle Ci email. 1 Cytuj
jabba1 Napisano 19 Września Zgłoś Napisano 19 Września A racji tego że musimy na spotkanie lecieć i z krótkim wyprzedzeniem robić badania biuro lekarza chce nam dać papier na rozmowę a sami doślą wyniki po rozmowie (ponoć robią to często). Czy takie rozwiązanie coś komplikuje? Cytuj
Xarthisius Napisano 19 Września Autor Zgłoś Napisano 19 Września 24 minutes ago, jabba1 said: A racji tego że musimy na spotkanie lecieć i z krótkim wyprzedzeniem robić badania biuro lekarza chce nam dać papier na rozmowę a sami doślą wyniki po rozmowie (ponoć robią to często). Czy takie rozwiązanie coś komplikuje? Wydluza procedure, ale nie jest to nic nienaturalnego. 1 Cytuj
Xarthisius Napisano 26 Września Autor Zgłoś Napisano 26 Września Strona ESC powinna juz dzialac. Jezeli ktos otrzymal zaproszenie nieoficjalnymi kanalami, moze sprawdzic. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi