damesa09 Napisano 20 Września Autor Zgłoś Napisano 20 Września 8 godzin temu, kzielu napisał: Najprawdopodobniej to pokazuje czas na zatwierdzenie petycji przez processing centre i wyslanie jej do NVC. Ktos mial podobny przypadek? Najpierw pokazywało 9 miesięcy, jak pokazało 0 week to zaraz zmieniło sie na kolejne 9 miesięcy, teraz jak już pokazało 5 weeks to znów na 6 miesięcy… dobija nas te czekanie adwokat mówiła ze to trwa max 1,5 roku. A dalej czekamy.. Cytuj
Xarthisius Napisano 20 Września Zgłoś Napisano 20 Września 17 minutes ago, damesa09 said: Ktos mial podobny przypadek? Najpierw pokazywało 9 miesięcy, jak pokazało 0 week to zaraz zmieniło sie na kolejne 9 miesięcy, teraz jak już pokazało 5 weeks to znów na 6 miesięcy… dobija nas te czekanie adwokat mówiła ze to trwa max 1,5 roku. A dalej czekamy.. Ignoruj to co tam pokazuje, to nie ma zadnego zwiazku z Twoja petycja. Cytuj
damesa09 Napisano 21 Września Autor Zgłoś Napisano 21 Września 10 godzin temu, Xarthisius napisał: Ignoruj to co tam pokazuje, to nie ma zadnego zwiazku z Twoja petycja. Dlaczego? Nie pokazuje tam realnego czasu? Cytuj
Roelka v.2 Napisano 21 Września Zgłoś Napisano 21 Września Najlepsze co możesz dla siebie zrobić to przestać patrzeć na te czasy i tabelki wize w końcu dostaniesz. Cytuj
Xarthisius Napisano 21 Września Zgłoś Napisano 21 Września 5 hours ago, damesa09 said: Dlaczego? Nie pokazuje tam realnego czasu? Pokazuja sredni czas jaki zajmuja "podobne" petycje. Sama zreszta zauwazylas za licznik potrafi zejsc do zera I sie zresetowac... Cytuj
damesa09 Napisano 8 Listopada Autor Zgłoś Napisano 8 Listopada Dziękuje za Wasze poprzednie odpowiedzi Niedawno dowiedzieliśmy się, że jestem w ciąży. Stąd moje pytanie - czy to coś zmienia, czy nadal czekamy? Podejrzewam, że to pytanie retoryczne i to nie zmienia absolutnie nic. Ale moje kolejne pytanie - dostając wizę ile czasu jest na wyjazd do USA ? Nie ukrywam, ze tyle już czekamy, że mąż przyjedzie do Polski i tutaj poczekamy na nasze maleństwo. A później już się okaże Cytuj
Roelka v.2 Napisano 8 Listopada Zgłoś Napisano 8 Listopada Ciąża nic nie zmienia jeśli chodzi o proces imigracyjny. Twoja wiza będzie ważna 6 miesięcy od daty badań lekarskich. Cytuj
Wiktoria123 Napisano Piątek o 18:41 Zgłoś Napisano Piątek o 18:41 On 9/21/2024 at 8:50 AM, damesa09 said: Dlaczego? Nie pokazuje tam realnego czasu? Dostałaś już i130 zaakceptowane ? Cytuj
damesa09 Napisano wczoraj o 05:48 Autor Zgłoś Napisano wczoraj o 05:48 W dniu 15.11.2024 o 19:41, Wiktoria123 napisał: Dostałaś już i130 zaakceptowane ? Wszystko robi za nas adwokat, gdzie to sprawdzić czy zostało zaakceptowane? Ale wydaję mi się że tak. Cytuj
damesa09 Napisano wczoraj o 10:51 Autor Zgłoś Napisano wczoraj o 10:51 5 godzin temu, damesa09 napisał: Wszystko robi za nas adwokat, gdzie to sprawdzić czy zostało zaakceptowane? Ale wydaję mi się że tak. Tak, i130 ZOSTAŁO zaakceptowane Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi