Xarthisius Napisano 15 Października Zgłoś Napisano 15 Października 1 hour ago, MiL999 said: Czyli mandaty za złe parkowanie też należałoby do tego zaliczyć. Dlatego należy do tego podejść z rozsądkiem. Nie. Przeczytaj to zdanie. Za parkowanie dostajesz mandat, a nie wyrok sadu... Cytuj
Czaku92 Napisano 31 Października Autor Zgłoś Napisano 31 Października (edytowane) Witam ponownie, piszę ponieważ zauważyłem, że na forum jest dużo pytań, a mało odpowiedzi. W związku z wizą o którą pytałem, udało się ją zdobyć. Co prawda nie trwało to w ciągu 5 minut jak zazwyczaj, a 6 dni. We wniosku zaznaczyłem opowiedz twierdzącą i napisałem za co było skazanie. Pozdrawiam i powodzenia! Edytowane 31 Października przez Czaku92 1 Cytuj
andyopole Napisano 1 Listopada Zgłoś Napisano 1 Listopada 1 godzinę temu, Czaku92 napisał: Witam ponownie, piszę ponieważ zauważyłem, że na forum jest dużo pytań, a mało odpowiedzi. W związku z wizą o którą pytałem, udało się ją zdobyć. Co prawda nie trwało to w ciągu 5 minut jak zazwyczaj, a 6 dni. We wniosku zaznaczyłem opowiedz twierdzącą i napisałem za co było skazanie. Pozdrawiam i powodzenia! Dzięki za info! Komuś może się przyda. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi