Wika2001 Napisano Piątek o 08:26 Zgłoś Napisano Piątek o 08:26 Biorę ślub i chce zmienić nazwisko na nazwisko męża, byłam w Stanch na Esta, ale robiłam ja na nazwisko panieńskie. Chciałam lecieć na Escie na jesień i co teraz ? Jak sytuacja wygląda ? Cytuj
Xarthisius Napisano Piątek o 13:01 Zgłoś Napisano Piątek o 13:01 (edytowane) Yes, a new travel authorization via ESTA is required when: (1) the traveler is issued a new passport; (2) the traveler changes his or her name; (3) the traveler’s country of citizenship changes; or (4) the circumstances underlying the traveler’s previous responses to any of the ESTA application questions requiring a “yes” or “no” response have changed. https://www.cbp.gov/travel/international-visitors/esta/frequently-asked-questions-about-visa-waiver-program-vwp-and-electronic-system-travel (Updating Your ESTA / Does a traveler need ...) Edytowane Piątek o 13:24 przez Xarthisius Cytuj
Zuza007 Napisano Piątek o 13:37 Zgłoś Napisano Piątek o 13:37 5 hours ago, Wika2001 said: Biorę ślub i chce zmienić nazwisko na nazwisko męża, byłam w Stanch na Esta, ale robiłam ja na nazwisko panieńskie. Chciałam lecieć na Escie na jesień i co teraz ? Jak sytuacja wygląda ? Powinnaś wymienić paszport i wystąpić o nową ESTA Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi