Kati Napisano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 1 Stycznia 2006 Witam, Naczytałam się na forum sporo informacji o tym, że często LOT odwołuje loty? Czy pasażerowie dowiadują się o tym dopiero na lotnisku? Co wtedy z biletami? Oddają za nie pieniądze? Wybieram się w kwietniu do NYC i to koniecznie musi być konkretna data 21 kwietnia. Znalazłam w necie dwie oferty biletów jedna to LOTU (ale boję się, że go odwołają) a druga to Alitalia ( o której też za dobrych opinii nie ma). Cena taka sama? Co robić?
Jackie Napisano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2006 Naczytałam się na forum sporo informacji o tym, że często LOT odwołuje loty? Czy pasażerowie dowiadują się o tym dopiero na lotnisku?Co wtedy z biletami? Oddają za nie pieniądze? http://ww20.mediarun.pl/story.php?story=404
Kati Napisano 3 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2006 Dziękuję za teorię, a jak jest w praktyce? Czy ktoś z Was miał odwołany lot LOTem do Stanów?
SantaCruz_CA Napisano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2006 Dziękuję za teorię, a jak jest w praktyce? Czy ktoś z Was miał odwołany lot LOTem do Stanów? ja mialem. to bylo na trasie Poznan-Warszawa-NYC - San Francisco. przepisali mnie wtedy na nastepny dzien - normalnie lecialbym tego samego, ale wowczas (6 lat temu) z poznania to byly tylko 3 loty dziennie do warszawy i jeden do kopenhagi - i juz nigdzie nie bylo miejsc, nawet w business'ie. jesli odwolaja Ci lot do USA "teraz", to nie masz sie czego bac - lecisz tego samego dnia, tylko innym przewoznikiem, ktory akurat ma jeszcze miejsca...
Kati Napisano 16 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2006 Dziękuję za info. Pozdrawiam! Kasia
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.