Kati Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 Witam, Naczytałam się na forum sporo informacji o tym, że często LOT odwołuje loty? Czy pasażerowie dowiadują się o tym dopiero na lotnisku? Co wtedy z biletami? Oddają za nie pieniądze? Wybieram się w kwietniu do NYC i to koniecznie musi być konkretna data 21 kwietnia. Znalazłam w necie dwie oferty biletów jedna to LOTU (ale boję się, że go odwołają) a druga to Alitalia ( o której też za dobrych opinii nie ma). Cena taka sama? Co robić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 Naczytałam się na forum sporo informacji o tym, że często LOT odwołuje loty? Czy pasażerowie dowiadują się o tym dopiero na lotnisku?Co wtedy z biletami? Oddają za nie pieniądze? http://ww20.mediarun.pl/story.php?story=404 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kati Posted January 3, 2006 Author Report Share Posted January 3, 2006 Dziękuję za teorię, a jak jest w praktyce? Czy ktoś z Was miał odwołany lot LOTem do Stanów? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SantaCruz_CA Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Dziękuję za teorię, a jak jest w praktyce? Czy ktoś z Was miał odwołany lot LOTem do Stanów? ja mialem. to bylo na trasie Poznan-Warszawa-NYC - San Francisco. przepisali mnie wtedy na nastepny dzien - normalnie lecialbym tego samego, ale wowczas (6 lat temu) z poznania to byly tylko 3 loty dziennie do warszawy i jeden do kopenhagi - i juz nigdzie nie bylo miejsc, nawet w business'ie. jesli odwolaja Ci lot do USA "teraz", to nie masz sie czego bac - lecisz tego samego dnia, tylko innym przewoznikiem, ktory akurat ma jeszcze miejsca... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kati Posted January 16, 2006 Author Report Share Posted January 16, 2006 Dziękuję za info. Pozdrawiam! Kasia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.