krystek Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 Witam, Mam kilka pytan dla bardziej doswiadczonych... Otoz, chcialbym wyjechac do Angli w celach oczywistych. Mam 18 lat i ucze sie w 2 klasie LO wieczorowo. Angielskiego zbyt dobrze nie znam ale wlasnie jestem w trakcie "nauki" wiec mam nadzieje ze do wyjazdu bede juz cos mniej wiecej rozumial (bynajmniej - w stopniu komunikatywnym). Pytanie wyglada nastepujaco. Jakie mam szanse dostania pracy z wyksztalceniem podst. Ma to jakas roznice? Oczywiscie chcialbym pracowac legalnie. Czy jezeli chcialbym kontynuowac nauke (a chcialbym) to bede musial zaczynac od nowa, czyli od 1 klasy LO czy bede mogl od razu zaczac od 3 klasy. ?? Czekam na odpowiedz. Pozdrawiam, Krystian - Łódź Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 Czy jezeli chcialbym kontynuowac nauke (a chcialbym) to bede musial zaczynac od nowa, czyli od 1 klasy LO czy bede mogl od razu zaczac od 3 klasy. ------------------------------------ na to pytanie odpowiedza Ci w Twojej szkole Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.