brzezmic Napisano 16 Marca Zgłoś Napisano 16 Marca Dzień dobry! Nie można umieszczać na forum ogłoszeń komercyjnych, więc nie chce tego robić, ale może uda się tutaj znaleźć informacje, czy są jakieś grupy miłośników amerykańskiej policji? Posiadam certyfikowaną kolekcję 21 odznak i zastanawiam się, gdzie znaleźć pasjonatów, którzy mogliby być tym zainteresowani. Dzięki za pomoc, a jak coś mimo wszystko zrobiłem źle, to przepraszam. Nie taki był cel. Pozdrawiam forumowiczów! Cytuj
vlade Napisano 16 Marca Zgłoś Napisano 16 Marca Kurde, powiedz ze jesteś kolekcjonerem emblematów amerykańskiej policji, a nie jej miłośnikiem, bo to są zupełnie inne sprawy. Cytuj
andyopole Napisano 16 Marca Zgłoś Napisano 16 Marca Mieliśmy tu kiedyś na forum fascynata przepoconych mundurów. Najpierw był chyba ochotniczym strażakiem i dumnym posiadaczem wielu sztuk broni. Potem został lokalnym policjantem i na forum już się nie pokazuje. Robi za to karierę na YT. Widziałem także kilka jego wywiadów z polskimi YTuberami a może nawet w którejś z polskich TV. Spróbuj go namierzyć. On lubi swoją robotę, może też coś kolekcjonuje, chyba jest w Nevadzie. Jeśli mnie pamięć nie myli to jego kanał na YT nazywa się "policjant w USA", albo jakoś tak podobnie. Cytuj
ciucma102 Napisano 21 Marca Zgłoś Napisano 21 Marca Prawdopodobnie masz na myśli kanał @szeryfUsa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi