Krystian-Jab Posted April 2 Report Posted April 2 Witam. Czy ,żeby móc sponorować się na księgowego po studiach licencjacikch na uniwersytecie ekonomicznym finanse i rachunkowść ile potrzeba doświadczenia? Czy potrzebna jest jakaś nostryfiakcja dyplomu w USA czy robi się to w Polsce? Na stronie rządowej niby nie jest wymagane żadne doświadczenia z tego co wyczytałem tylko dyplom? Ale czy faktycznie sam dyplom już wystarczy ? Quote
mcpear Posted April 2 Report Posted April 2 EB-3 nie pozwala na samosponsorowanie. Musisz znaleźć pracodawcę na EB-3. Samodzielne sponsorowanie jest możliwe przy EB-1A EB-2(NIW) i EB-5 Quote
Krystian-Jab Posted April 5 Author Report Posted April 5 Wiem, że potrzeba pracodawcy. Mi tylko chodziło ile według formalnych urząedowych norm jest wymagane ? Quote
mcpear Posted April 5 Report Posted April 5 Formalnie potrzebujesz tylko dyplomu. Nostryfikacja nie jest potrzebna do ambasady. Quote
Recommended Posts