Gizamo12 Posted April 4, 2025 Report Posted April 4, 2025 Czesc. takie pytanko mam a nie znalazlem satysfakcjonujacej odpowiedzi wiec zakladam temat. Mam w planach leciec do znajomego na 3 tygodnie. Ale moze byc tak ze chcialbym zostac troszke dluzej (tylko ze to czy moge zostac dluzej bede wiedzial dopiero w usa(chodzi o wolne w pracy). I chodzi o to czy jesli kupie bilet na te 3 tygodnie to dostanie pozwolenie na pobyt tylko na 3 tyg czy moze na miesiac albo dluzej naprzyklad na 3 miesiace. Jak patrzy oficer na granicy do kiedy podbic wjazd. Quote
mcpear Posted April 4, 2025 Report Posted April 4, 2025 W 99% przypadkach jak przyjeżdżasz na ESTA dostajesz 90 dni pobytu Quote
Arczevski Posted April 7, 2025 Report Posted April 7, 2025 Weź też pod uwagę to, że na granicy urzędnik może zapytać Cię o bilet powrotny i poprosić o pokazanie - na moje dwie wizyty w USA za każdym razem byłem o to pytany i musiałem pokazać bilet powrotny, z tego co słyszałem to ludzie w kolejce przede mną też byli o to pytani. Quote
Recommended Posts