Gizamo12 Napisano 4 Kwietnia Zgłoś Napisano 4 Kwietnia Czesc. takie pytanko mam a nie znalazlem satysfakcjonujacej odpowiedzi wiec zakladam temat. Mam w planach leciec do znajomego na 3 tygodnie. Ale moze byc tak ze chcialbym zostac troszke dluzej (tylko ze to czy moge zostac dluzej bede wiedzial dopiero w usa(chodzi o wolne w pracy). I chodzi o to czy jesli kupie bilet na te 3 tygodnie to dostanie pozwolenie na pobyt tylko na 3 tyg czy moze na miesiac albo dluzej naprzyklad na 3 miesiace. Jak patrzy oficer na granicy do kiedy podbic wjazd. Cytuj
mcpear Napisano 4 Kwietnia Zgłoś Napisano 4 Kwietnia W 99% przypadkach jak przyjeżdżasz na ESTA dostajesz 90 dni pobytu Cytuj
Arczevski Napisano 7 Kwietnia Zgłoś Napisano 7 Kwietnia Weź też pod uwagę to, że na granicy urzędnik może zapytać Cię o bilet powrotny i poprosić o pokazanie - na moje dwie wizyty w USA za każdym razem byłem o to pytany i musiałem pokazać bilet powrotny, z tego co słyszałem to ludzie w kolejce przede mną też byli o to pytani. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi