Skocz do zawartości

DV 2026 - wylosowany / nie wylosowany  

28 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy została(e)ś wylosowana(y) w loterii DV-2026?

• TAK
      1
    • NIE
      27

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Próbowałem już kilkanaście razy sprawdzać i ciągle ten sam błąd: 

Warning:The information entered is not valid.

Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page, including punctuation.

Na 100% dane, które wpisuję są poprawne. Zresztą, wpisywałem w poprzednich latach i nie było tego problemu. Ktoś tak miał jeszcze?

Uprzedzając: dane wpisałem dobrze. Mam zapisane potwierdzenie, dodatkowo zrzut ekranu. Nazwisko, data urodzenia, numer który wpisuje się zgadza.

Edytowane przez aKamilek

Napisano (edytowane)

Hej! W tym roku sie udało za 3cim razem! Wylosowali mojego męża i ma numer 38xxx, czy ma szansę na rozmowę czy raczej za wysoki numer? Pozdrawiam 

Edytowane przez cam
literówka
  • Like 1
  • Upvote 1
Napisano (edytowane)
17 minutes ago, cam said:

Hej! W tym roku sie udało za 3cim razem! Wylosowali mojego męża i ma numer 38xxx, czy ma szansę na rozmowę czy raczej za wysoki numer? Pozdrawiam 

Za wczesnie zeby odpowiedziec na to pytanie. Zapraszam do watku tu: https://forum.usa.info.pl/topic/37113-dv-2026-wątek-dla-osób-które-wygrały-gc-i-mają-pytania/ W pierwszym poscie jest odpowiedz na to pytanie i wiele innych :)

Edytowane przez Xarthisius
  • Like 1
Napisano
24 minutes ago, aKamilek said:

Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page, including punctuation.

Na 100% dane, które wpisuję są poprawne. Zresztą, wpisywałem w poprzednich latach i nie było tego problemu. Ktoś tak miał jeszcze?

Uprzedzając: dane wpisałem dobrze. Mam zapisane potwierdzenie, dodatkowo zrzut ekranu. Nazwisko, data urodzenia, numer który wpisuje się zgadza.

Zrzut ekranu znaczy sie przepisujesz, nie mozesz przekleic. To standardowo problemem jest to co napisane jest ponizej Twojego cytatu: zero zamiast litery O, albo odwrotnie. Na przyszlosc, confirmation page mozna wydrukowac do pdfa. Wtedy nie ma problemu bo mozna wszystko przekleic.

Napisano

Cześć wszystkim, był to mój pierwszy udział i niestety się nie udało. Ja również rozpoczynam odliczanie 1x HAS NOT BEEN SELECTED ^_^. Teraz czekam na DV-2027 ;)

Napisano

4. raz na „NIE”. Partner wysyła ze mną od dwóch lat i u niego również po raz 2. „NIE”. Do zobaczenia za rok!

Napisano (edytowane)
12 godzin temu, aKamilek napisał:

Mam dokładnie ten sam problem :( Na sto procent nie mylę 0 z O itp. Zastanawiam się jak to rozwiązać

Edytowane przez sylwia1990