Xarthisius Posted April 22 Report Posted April 22 DV-2026 Entrants may enter their confirmation information through the link below starting at noon (EDT) on May 3, 2025. czyli po polsku: Sobota - 3 maja 2025 - 18:00 (czasu polskiego) Wyniki można sprawdzać tu: https://dvprogram.state.gov/ESC/ Quote
Wielorybnik Posted May 2 Report Posted May 2 Cóż to się dzieje, nawet klasycznego odliczania nie było :( Quote
Xarthisius Posted May 2 Author Report Posted May 2 (edited) 5 hours ago, Wielorybnik said: Cóż to się dzieje, nawet klasycznego odliczania nie było @szaman wylosowal i sie "zepsul". Ale kazdy Forumowicz moze podniesc upuszczona pochodnie Edited May 2 by Xarthisius Quote
kikaakitanaa Posted May 3 Report Posted May 3 co tak dziwnie? daliście od razu głosować nie jest zablokowane forum xd czyżby z powodu wyborów mniejsze zainteresownie wizami? Quote
abwx Posted May 3 Report Posted May 3 HAS NOT BEEN SELECTED - 9 rok z rzędu do zobaczenia za rok ! Quote
kinia2071 Posted May 3 Report Posted May 3 Pierwszy raz się udzielam bo śledziłam Wasze forum dość długo i niestety u nas dwa razy na nie, może następnym razem. Quote
Tomasz92 Posted May 3 Report Posted May 3 Nie wiem który już raz ale myślę że to 15 porażka, pozdrawiam i szczęścia życze Quote
Recommended Posts