Skocz do zawartości

DV 2026 - wylosowany / nie wylosowany  

45 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy została(e)ś wylosowana(y) w loterii DV-2026?

• TAK
      9
    • NIE
      36

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Zdjecie na ta wygrana jako jedyne zrobilem profesjonalne - 6 razy wczesniej robilem zawsze telefonem/aparatem cyfrowym sam. Nie wiem, moze to przesadzilo, chociaz watpie? Robilem zdjecie wizowe w meksyku bo tam wtedy mieszkalem.

Edytowane przez pawelo1988
  • Like 1

Napisano
Zdjecie na ta wygrana jako jedyne zrobilem profesjonalne - 6 razy wczesniej robilem zawsze telefonem/aparatem cyfrowym sam. Nie wiem, moze to przesadzilo, chociaz watpie? Robilem zdjecie wizowe w meksyku bo tam wtedy mieszkalem.
Ja zawsze bylam u fotografa,i zawsze robili za duże,ale program do zdjęć,który jest na stronie rzadowej poprawiał je akceptował. Pamiętasz może jak było w Twoim przypadku?

Sent from my SM-S916B using Tapatalk

Napisano
On 5/5/2025 at 11:18 PM, Wielorybnik said:

Potwierdzam - miałem ten sam problem, choć kopiowałem numery dwóch zgłoszeń z emaila. Nie było możliwości pomyłki.

Udało mi się je sprawdzić klikając 'przypomnienie numeru' i tam podając wszelkie dane.

no właśnie przypomnienie numeru nie działa, tak jakby mój confirmation numer nie istniał (piszą że jest invalid). Znalazłam jakiegoś mejla do nich, ale nie wiem czy mi ktoś odpisze... Nie wiem co robić, nie mam pojęcia jaki jest status mojego zgłoszenia a numer nie przechodzi

Napisano
On 5/3/2025 at 11:52 PM, Xarthisius said:

Zrzut ekranu znaczy sie przepisujesz, nie mozesz przekleic. To standardowo problemem jest to co napisane jest ponizej Twojego cytatu: zero zamiast litery O, albo odwrotnie. Na przyszlosc, confirmation page mozna wydrukowac do pdfa. Wtedy nie ma problemu bo mozna wszystko przekleic.

image.thumb.png.5da51f19486153eaaecbc70d86412898.png

Sprawdzam status - dzień trzeci.

Odzyskiwanie confirmation number:

image.thumb.png.e3792266383ed8410f0fe62cb4158ea5.png

Napisano
2 godziny temu, pawelo1988 napisał:

Raczej nie . Ja robiłem foto sam telefonem - i za pierwszym razem trafiłem  jedynie co to wnikliwie obserwowałem wzory fotek 

Napisano
1 minute ago, duz said:

image.thumb.png.5da51f19486153eaaecbc70d86412898.png

Sprawdzam status - dzień trzeci.

Odzyskiwanie confirmation number:

image.thumb.png.e3792266383ed8410f0fe62cb4158ea5.png

Z ciekawości zrobiłam odzyskiwanie numeru dla DV2025, bo też brałam udział i nie miałam problemu z odczytaniem wyniku - tu też mam informację jak wyżej, że information entered is not valid. Tak jakbym nagle nie istniała

Napisano
Z ciekawości zrobiłam odzyskiwanie numeru dla DV2025, bo też brałam udział i nie miałam problemu z odczytaniem wyniku - tu też mam informację jak wyżej, że information entered is not valid. Tak jakbym nagle nie istniała
A nie mozesz sprawdzić wyniku przez telefon i wpisać recznie ten numer?

Napisano
I jak sprobowalas przez telefon?

Napisano
Hej,a znasz fora angielskojęzyczne nt loterii lub emigracji do USA?Ja nie mogę znalezc.