Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
3 hours ago, Dominik Romeo said:

chciałem się upewnić co do dat mojego nauczania (chodzi o highschool with diploma) jaką datę polecilibyście wpisać w zakończenie tej szkoły skoro szkołę ukończyłem w 2014 świadectwo ukończenia) a samą maturę napisałem w 2017 roku (świadectwo maturalne).

W DS-260 pytanie jest "date of attendance", a nie kiedy zdawales egzamin maturalny.

3 hours ago, Dominik Romeo said:

czy ktoś wie jakie są aktualne wymagania dotyczące szczepień? nie potrafiłem znaleźć tego w tym wątku

https://www.cdc.gov/immigrant-refugee-health/hcp/panel-physicians/vaccination.html#cdc_generic_section_12-table-1-vaccine-requirements-according-to-applicant-age-for-panel-physicians

• Dziękuję! 1
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Cześć, dzień dobry ;) Mam ważne dla mnie pytanie, bo przyznam, że trochę się postresowałam, że zawaliłam formularz i teraz nici z american dream..
Czy w przypadku złego podania nazwiska mamy (podałam obecne, a nie to panieńskie) i edukacji (podałam, że chodziłam tylko do jednej szkoły i wpisałam tylko uniwersytet bez liceum przy czym mam 10lat doświadczenia w IT i oznaczone odpowiednie pola) powinnam próbować edytować formularz? I jeżeli tak to jak to zrobić? 
Sprawdzałam wszystko 3 razy, a taki fuckup. Może ktoś był tu równie zdolny i podpowie co robić

Napisano
16 minutes ago, annamaria33 said:

Cześć, dzień dobry ;) Mam ważne dla mnie pytanie, bo przyznam, że trochę się postresowałam, że zawaliłam formularz i teraz nici z american dream..
Czy w przypadku złego podania nazwiska mamy (podałam obecne, a nie to panieńskie) i edukacji (podałam, że chodziłam tylko do jednej szkoły i wpisałam tylko uniwersytet bez liceum przy czym mam 10lat doświadczenia w IT i oznaczone odpowiednie pola) powinnam próbować edytować formularz? I jeżeli tak to jak to zrobić? 
Sprawdzałam wszystko 3 razy, a taki fuckup. Może ktoś był tu równie zdolny i podpowie co robić

Wyslij mail do KCCDV@state.gov w formacie:

Subj: DS260 Unlock request

Name: Imie Nazwisko
Case Number: 2026EU00012345
Date of Birth: MM/DD/YYYY

(prosze o odblokowanie DS-260, chce uzupelnic dane. Doslownie 1-2 zdania nic wiecej) 

Wazne tylko zeby zaczac maila od tego Name/Case Number/DOB