Valaya Napisano wczoraj o 20:21 Zgłoś Napisano wczoraj o 20:21 1 godzinę temu, pkw napisał: Nie wiem czy słyszeliście ale podobno Trump zawiesił DV? Trąbią o tym wszystkie media. Ciekawe co to oznacza w praktyce? https://www.cnbc.com/2025/12/19/us-green-card-lottery-suspended-after-brown-shooting-officials-say.html Ja znalazłam coś takiego The pause is expected to affect pending applications and interviews, particularly for those seeking adjustment of status within the US. The official U.S. Department of State website still provides information on the program and results for the current fiscal year (DV-2026 results are available until September 30, 2026). Pozostawię to bez komentarza... Cytuj
Xarthisius Napisano 6 godzin temu Autor Zgłoś Napisano 6 godzin temu 1 hour ago, mr.stylo said: Takie coś znalazłem : Mozesz nie wklejac bzdur wygenerowanych przez LLM? Cytuj
mr.stylo Napisano 6 godzin temu Zgłoś Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, Xarthisius napisał: Mozesz nie wklejac bzdur wygenerowanych przez LLM? Oczwiście . Niestety każdy kto zaczyna kopać w temacie i tak natrafi na masę podobnych treści , których zweryfikować nie sposób . Cytuj
Xarthisius Napisano 6 godzin temu Autor Zgłoś Napisano 6 godzin temu 1 minute ago, mr.stylo said: Niestety każdy kto zaczyna kopać w temacie i tak natrafi na masę podobnych treści , których zweryfikować nie sposób . Wiem. Ilosc szumu generowanego przez to ze teraz kazda przegladarka internetowa / wyszukiwara dowala AI-generated tekst jest porazajaca. Dlatego warto po pierwsze nie wzmacniac sygnalu o ktorym wiadomo ze jest zly, po drugie polegac tylko na oficjalnych dokumentach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi