Luki84 Napisano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2006 Witam!!! Mam pytanie odnosnie zielonej karty. W zeszlym roku w grudniu moi rodzice wylosowlai zielona karte. Ja w momencie wysylania zgloszenia udzialu w lotrii wizowej nie ukonczylem 21 lat. Nietstey okazalo sie za ja sie nie zakwalifikowalem, poniewaz w momencie losowania (w maju)mialem juz ukonczone 21 lat (urodzilem sie w lutym). Prosze powiedzcie mi czy ja juz nie ma zadnej szansy o ubieganie sie o zielona karte, zaznaczam ze moi rodzice juz byli w na rozmowie z konsylem(a moze isntnieja jakies odwolania????), a jesli nie to jak dlugo trwa proces jednoczenia rodzin...i jak sie to w ogole załatwia. Z gory dziekuje za porady i pozdrawiam Luki
Luuuki Napisano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2006 Siemanko!!! No to widzę że nie jestem sam z takim problemem.. dobrze by było jakbyśmy mieli do siebie jakis kontakt to może razem jakoś znajdziemy rozwiązanie..
sly6 Napisano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2006 Luki84 a miales zaproszenie na rozmowe do Ambasady?
Luuuki Napisano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2006 Witam!!! Nie jestem Luki84 ale mam ten sam problem.Nie dostałem zaproszenia ale z ich wyliczeń wynika że gdyby rozmowa z konsulem została wyznaczona 2 misiące i 14 dni wcześniej to otrzymałbym zieloną kartę
sly6 Napisano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2006 moja znajoma dostala GC(loterai) przy rodzinie i miala pare tygodni po ukonczeniu 21 roku zycia...
Luuuki Napisano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2006 ja miałem 10 tygodni i nie miałem zaproszenia myślisz że są jakieś szanse
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.