Luki84 Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Witam!!! Mam pytanie odnosnie zielonej karty. W zeszlym roku w grudniu moi rodzice wylosowlai zielona karte. Ja w momencie wysylania zgloszenia udzialu w lotrii wizowej nie ukonczylem 21 lat. Nietstey okazalo sie za ja sie nie zakwalifikowalem, poniewaz w momencie losowania (w maju)mialem juz ukonczone 21 lat (urodzilem sie w lutym). Prosze powiedzcie mi czy ja juz nie ma zadnej szansy o ubieganie sie o zielona karte, zaznaczam ze moi rodzice juz byli w na rozmowie z konsylem(a moze isntnieja jakies odwolania????), a jesli nie to jak dlugo trwa proces jednoczenia rodzin...i jak sie to w ogole załatwia. Z gory dziekuje za porady i pozdrawiam Luki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luuuki Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Siemanko!!! No to widzę że nie jestem sam z takim problemem.. dobrze by było jakbyśmy mieli do siebie jakis kontakt to może razem jakoś znajdziemy rozwiązanie.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Luki84 a miales zaproszenie na rozmowe do Ambasady? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luuuki Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Witam!!! Nie jestem Luki84 ale mam ten sam problem.Nie dostałem zaproszenia ale z ich wyliczeń wynika że gdyby rozmowa z konsulem została wyznaczona 2 misiące i 14 dni wcześniej to otrzymałbym zieloną kartę Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 moja znajoma dostala GC(loterai) przy rodzinie i miala pare tygodni po ukonczeniu 21 roku zycia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luuuki Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 ja miałem 10 tygodni i nie miałem zaproszenia myślisz że są jakieś szanse Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 dowiedz sie w Ambasadzie co do tego.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.