Sam Rothstein Napisano wczoraj o 12:06 Zgłoś Napisano wczoraj o 12:06 Czy potrzebuje esty jeśli chce lecieć z Warszawy do Miami i z Miami do Meksyku? Nie mogę dostać esty bo zrobiłem Visa overstay, stad moje pytanie Ewentualnie jakie mam opcje? Bo przecież nie będę wychodził z lotniska w Miami mogę zaczekać na terminalu na lot do Meksyku Cytuj
Roelka v.2 Napisano wczoraj o 12:28 Zgłoś Napisano wczoraj o 12:28 Znajdź inny lot do Meksyku który nie przechodzi przez USA. 1 Cytuj
mcpear Napisano wczoraj o 12:32 Zgłoś Napisano wczoraj o 12:32 Potrzebujesz dokładnie tego samego jakbyś leciał do USA. Na lotniskach w USA nie ma stref tranzytowych. Znajdź lot do Meksyku bez tranzytu w USA 1 Cytuj
Sam Rothstein Napisano wczoraj o 16:30 Autor Zgłoś Napisano wczoraj o 16:30 Ok czyli nie ma innej opcji? Ponoć specjalne wizy C są dla ludzi co chcą mieć tranzyt to mówicie że nie ma co się w to bawić? Cytuj
Xarthisius Napisano wczoraj o 16:36 Zgłoś Napisano wczoraj o 16:36 (edytowane) 7 minutes ago, Sam Rothstein said: Ok czyli nie ma innej opcji? Ponoć specjalne wizy C są dla ludzi co chcą mieć tranzyt to mówicie że nie ma co się w to bawić? Naprawde tak ciezko Ci znalezc inny lot? Wrzucilem w google flights lot WRW -> Cancun na za 3 tygodnie. Na 10 ktore mi sie wyswietlilo, tylko 2 sa przez USA. Edytowane wczoraj o 16:38 przez Xarthisius Cytuj
mcpear Napisano wczoraj o 16:44 Zgłoś Napisano wczoraj o 16:44 12 minutes ago, Sam Rothstein said: Ok czyli nie ma innej opcji? Ponoć specjalne wizy C są dla ludzi co chcą mieć tranzyt to mówicie że nie ma co się w to bawić? Masz bana na wizy nieimigracyjne. Wiza C jest wizą nieimigracyjną. Masz na nią bana. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi