Sam Rothstein Napisano 29 Maja 2025 Zgłoś Napisano 29 Maja 2025 Czy potrzebuje esty jeśli chce lecieć z Warszawy do Miami i z Miami do Meksyku? Nie mogę dostać esty bo zrobiłem Visa overstay, stad moje pytanie Ewentualnie jakie mam opcje? Bo przecież nie będę wychodził z lotniska w Miami mogę zaczekać na terminalu na lot do Meksyku Cytuj
Roelka v.2 Napisano 29 Maja 2025 Zgłoś Napisano 29 Maja 2025 Znajdź inny lot do Meksyku który nie przechodzi przez USA. 1 Cytuj
mcpear Napisano 29 Maja 2025 Zgłoś Napisano 29 Maja 2025 Potrzebujesz dokładnie tego samego jakbyś leciał do USA. Na lotniskach w USA nie ma stref tranzytowych. Znajdź lot do Meksyku bez tranzytu w USA 1 Cytuj
Sam Rothstein Napisano 29 Maja 2025 Autor Zgłoś Napisano 29 Maja 2025 Ok czyli nie ma innej opcji? Ponoć specjalne wizy C są dla ludzi co chcą mieć tranzyt to mówicie że nie ma co się w to bawić? Cytuj
Xarthisius Napisano 29 Maja 2025 Zgłoś Napisano 29 Maja 2025 (edytowane) 7 minutes ago, Sam Rothstein said: Ok czyli nie ma innej opcji? Ponoć specjalne wizy C są dla ludzi co chcą mieć tranzyt to mówicie że nie ma co się w to bawić? Naprawde tak ciezko Ci znalezc inny lot? Wrzucilem w google flights lot WRW -> Cancun na za 3 tygodnie. Na 10 ktore mi sie wyswietlilo, tylko 2 sa przez USA. Edytowane 29 Maja 2025 przez Xarthisius Cytuj
mcpear Napisano 29 Maja 2025 Zgłoś Napisano 29 Maja 2025 12 minutes ago, Sam Rothstein said: Ok czyli nie ma innej opcji? Ponoć specjalne wizy C są dla ludzi co chcą mieć tranzyt to mówicie że nie ma co się w to bawić? Masz bana na wizy nieimigracyjne. Wiza C jest wizą nieimigracyjną. Masz na nią bana. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi