jessi123 Posted November 24 Report Posted November 24 Witam , niedawno byłam w Ambasadzie w Warszawie na interview . Przyznali mi wizę IR1 po czym zabrali paszport i odesłali go po kilku dniach z wklejoną wizą na jednej ze stron . Kiedyś czytałam , że dostaje się od nich także kopertę której nie można otworzyć dopiero po wylądowaniu w USA ta koperta jest nam zabierana . Nie otrzymałam żadnej koperty oprócz paszportu z wizą , czy jest to możliwe ? Quote
Xarthisius Posted November 24 Report Posted November 24 Masz na wizie adnotacje, ktora wspomina cos o "CCD"? Cos w stylu "IV documents in CCD" Quote
jessi123 Posted November 25 Author Report Posted November 25 10 hours ago, Xarthisius said: Masz na wizie adnotacje, ktora wspomina cos o "CCD"? Cos w stylu "IV documents in CCD" Tak mam cos takiego Quote
Xarthisius Posted November 25 Report Posted November 25 (edited) 8 hours ago, jessi123 said: Tak mam cos takiego To nic wiecej nie potrzebujesz. Ta adnotacja oznacza, ze Twoje dokumenty (ktore normalnie wozi sie w zamknietej kopercie) zostaly przeslane elektronicznie. Witamy w XXI wieku w swiecie cyfryzacji! Edited November 25 by Xarthisius Quote
jessi123 Posted November 25 Author Report Posted November 25 39 minutes ago, Xarthisius said: To nic wiecej nie potrzebujesz. Ta adnotacja oznacza, ze Twoje dokumenty (ktore normalnie wozi sie w zamknietej kopercie) zostaly przeslane elektronicznie. Witamy w XXI wieku w swiecie cyfryzacji! Dziękuję bardzo za odpowiedź Quote
Recommended Posts