mara Napisano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2006 Mieszkam z mężem i synem od ponad roku w Szkocji, tu pracujemy, płacimy podatki, wynajmujemy mieszkanie itd. W Polsce nie jesteśmy zameldowani. Gdzie w takim wypadku powinnam starać się o wizę turystyczną na wakacje w USA, tylko dla mnie na 2 tygodnie?
kubakj Napisano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2006 Mieszkam z mężem i synem od ponad roku w Szkocji, tu pracujemy, płacimy podatki, wynajmujemy mieszkanie itd. W Polsce nie jesteśmy zameldowani. Gdzie w takim wypadku powinnam starać się o wizę turystyczną na wakacje w USA, tylko dla mnie na 2 tygodnie? W ambasadzie lub konsulacie amerykanskim.
mara Napisano 31 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2006 Mieszkam z mężem i synem od ponad roku w Szkocji, tu pracujemy, płacimy podatki, wynajmujemy mieszkanie itd. W Polsce nie jesteśmy zameldowani. Gdzie w takim wypadku powinnam starać się o wizę turystyczną na wakacje w USA, tylko dla mnie na 2 tygodnie? W ambasadzie lub konsulacie amerykanskim. ale gdzie w londynie czy warszawie?
sly6 Napisano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2006 Jesli juz tyle czasu mieszkacie po za Polska to staracie sie w Londynie. http://london.usembassy.gov/
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.