agatenka Napisano 11 Maja 2006 Zgłoś Napisano 11 Maja 2006 A czy z Rehoboth Beach do Ocean City nie jest trochę daleko? No chyba że promem Tobie chodzi chyba o Ocean City, NJ a Rypson i Rehoboth pisali o tym w Marylandzie. Pozdrawiam
Pistol Napisano 11 Maja 2006 Zgłoś Napisano 11 Maja 2006 Tak myślałem o NJ. Teraz rzeczywiście widzę na mapie że są dwa OC. W sumie to nawet są niedlalego siebie
agatenka Napisano 13 Marca 2007 Zgłoś Napisano 13 Marca 2007 A czy ktoś w tym roku wybiera się do Rehoboth Beach , Dewey Beach lub Lewes? :roll:
rypson Napisano 14 Marca 2007 Zgłoś Napisano 14 Marca 2007 glupsze pytanie zadaj bo to nie wiem czy jest az tak glupie jak mogla bys zadac... no postaraj sie....
agatenka Napisano 14 Marca 2007 Zgłoś Napisano 14 Marca 2007 Rypson, cwaniaku, odczep się w końcu... bo stajesz się naprawdę męczący... Doskonale zdaje sobie sprawę że jedzie tam mnóstwo osób, ale chodziło mi o to czy jedzie ktoś kto udziela się na forum. I taki INTELEKTUALISTA JAK TY doskonale powinien o tym wiedzieć...
gabrielangel Napisano 14 Marca 2007 Zgłoś Napisano 14 Marca 2007 ja do Lewes ale tylko na tydzien gdzies 8)
rypson Napisano 19 Marca 2007 Zgłoś Napisano 19 Marca 2007 taki INTELEKTUALISTA JAK JA o tym doskonale wie dlatego prosi cie o glupsze pytanie... czy ty mieszkasz w Rohoboth ?? ok ale zeby byc fair i odpowiedziec na twoje zapytanie... TAK JA JADE W TYM ROKU DO ROHOBOTH wczoraj bylem... a no i za tydzien znowu jade.... czy ktos jeszcze jedzie ??? moze sie zgadamy na autobus LOL
rehoboth Napisano 20 Marca 2007 Zgłoś Napisano 20 Marca 2007 A czy ktoś w tym roku wybiera się do Rehoboth Beach , Dewey Beach lub Lewes? :roll: ja wpadam tak na 3 tygodnie w ramach wakacji od polskiej rzeczywistosci - chyba we wrzesniu jak dobrze pojdzie cos mnie sie obilo o uszy ze bedzie jakas wieksza impreza dla sporej grupy polskich ex-studentow w&t, intershipowcow i pozostalych legali i nielegali wiec moze sie zalapie, fajnie byloby spotkac znajome twarze ;-)
agatenka Napisano 22 Marca 2007 Zgłoś Napisano 22 Marca 2007 taki INTELEKTUALISTA JAK JA o tym doskonale wie dlatego prosi cie o glupsze pytanie... czy ty mieszkasz w Rohoboth ?? ok ale zeby byc fair i odpowiedziec na twoje zapytanie... TAK JA JADE W TYM ROKU DO ROHOBOTH wczoraj bylem... a no i za tydzien znowu jade.... czy ktos jeszcze jedzie ??? moze sie zgadamy na autobus LOL Rypson Szkoda słów..... ja wpadam tak na 3 tygodnie w ramach wakacji od polskiej rzeczywistosci - chyba we wrzesniu jak dobrze pojdziecos mnie sie obilo o uszy ze bedzie jakas wieksza impreza dla sporej grupy polskich ex-studentow w&t, intershipowcow i pozostalych legali i nielegali wiec moze sie zalapie, fajnie byloby spotkac znajome twarze ;-) Nic o tym nie słyszałam ale fajnie się zapowiada. Mam nadzieje że wszystko pójdzie zgodnie z planem i się spotkamy Co do tematu będziemy potrzebowali kilka osób do mieszkania (30/Maj – 30/Wrzesień) w Rehoboth. Zainteresowanych proszę o wiadomość na priv. Pozdrawiam
rehoboth Napisano 28 Marca 2007 Zgłoś Napisano 28 Marca 2007 Nic o tym nie słyszałam ale fajnie się zapowiada.Mam nadzieje że wszystko pójdzie zgodnie z planem i się spotkamy Co do tematu będziemy potrzebowali kilka osób do mieszkania (30/Maj – 30/Wrzesień) w Rehoboth. Zainteresowanych proszę o wiadomość na priv. Witam, czyli jak widzę, jeszcze są osoby, które jadą popracować do USA - jakoś obecny kurs $ do złotówki nie bardzo zachęca, ale zapewne w rachubę wchodzą czynniki pozamaterialne... utrzymuję stały kontakt ze znajomymi w RB i okolicach - jedno co się zmieniło to spadły dość znacznie ceny nieruchomości, jak z resztą w całej USA więc można dostać dobrą cenę za wynajem - przynajmniej w okresie rocznym, a nie wakacyjnym - bo wiadomo, że high season do tanich nie należy. tylko zrób dla mnie jedno - po przyjeździe kup sobie od razu auto i nawet nie wsiadaj na rower - za dużo osób z Polski i nie tylko tam miało wypadki (w tym śmiertelne). Pozdrawiam, Paweł
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.