miles Napisano 4 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 A teraz moze o moje sytuacji w tym roku koncze szkole srednia i zastanawiam sie na progamem au pair niestety nie moge zdac prawa jazdy bo juz oblalem 3 egazmin. i tak sobie mysle czy by nie pojechac na turystyczna mam w NY rodzine ktora moze mnie przez okres wizy czyli zazwyczaj daja na pol roku przesiedziec u nich , moge dostac od nich to zaproszenie , dodam ze moi rodzice maja dosyc zasobny zapas pieniedzy ( 0jciec wlasciciel dobrze prosperujacego sklepu spozywczego w jednej z nanych sieci a matka ma wlasna jadlodajnie ) mamy dwa domy i nie wiem co jezcze pisac. chcialem sie dowiedziec tylko czy mam jakas szanse na wize. :? Mam jeszcze pytanie czy przebywajac w Londynie moge tam ie ubiegaz o wize amerykanska ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 4 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 miles obojetnie gdzie sie bedziesz starac musisz udwodnic ze Cie stac na taka podroz i ze wrocisz do Polski i raczej staraj sie w Polsce bo nic Cie w Anglii nie trzyma.bierz zaproszenie ,wypelniaj druki i do Ambasady po wize Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miles Napisano 5 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 No w Angli bede tylko tydzien ale bede tam z moim wujkiem i moge znim pujsc do ambasady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 5 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 miles to niech Twoj wujek napisze do Ambasady w Londynie czy moze z Toba wejsc na rozmowe z Konsulem .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miles Napisano 6 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 On jest obywatelem USA moze by to cos pomoglo , a mam jeszcze pytanie czy trzeba miec wykupiony bilet starac sie o wize ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 6 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 nie trzeba miec wykupionego biletu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.