adrianger Napisano 13 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 13 Lutego 2006 Czy istnieje odmiana tego programu (lub inny podobny) do Kanady? Chodzi mi o jakis program pracy wakacyjnej. Ja nie slyszalem, a Wy?
sly6 Napisano 14 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2006 witaj adrianger Jest taki program,On sie nazywa SWAP a to link do tego programu: http://www.swap.ca/common/html/splash/
jackoski Napisano 9 Maja 2006 Zgłoś Napisano 9 Maja 2006 Wlasnie!! :!: tez jestem takim czyms zainteresowany ciekawi mnie czy np. wszystko wyglada tak samo jak starania o wyjazd na work&travel czy jakos inaczej bo wsumie stany sa juz przesiakniete tymi studentami i ciekawi mnie czy sa jakies firmy w polsce zajmujace sie organizacja tego typu wyjazdow POZDRAWIAM 8) 8) 8) 8) 8) 8)
sly6 Napisano 9 Maja 2006 Zgłoś Napisano 9 Maja 2006 jackoski zobacz na ten link wyzej ktory jest w moim poscie i tam jest adres gdzie mozesz sie zglosic w Polsce.
jackoski Napisano 9 Maja 2006 Zgłoś Napisano 9 Maja 2006 jest gorzej niz do USA a niech to szkoda nadodatek drogo jak cholera "a mialo byc tak pieknie" nic trudno dzieki za wszelkie informacje
sly6 Napisano 9 Maja 2006 Zgłoś Napisano 9 Maja 2006 jackoski jesli myslisz o emigracji do Kanady to ten program jest ok bo masz juz swojego przyszlego pracodawce no i doswiadczenie Kanadyjskie .
jackoski Napisano 10 Maja 2006 Zgłoś Napisano 10 Maja 2006 jackoski jesli myslisz o emigracji do Kanady to ten program jest ok bo masz juz swojego przyszlego pracodawce no i doswiadczenie Kanadyjskie . Nie chodzi mi o emigracje wlasciwie to o tym nie mysle bo nie mam tam nikogo angielski u mnie na nienajlepszym poziomie i wiem ze mi byloby ciezko na dodatek nie mam zkim tam jechac chcialem tylko jechac do Kanady na work&travel ale jest trudniej niz myslalem (tzn. gorzej) wiecej chca za posredniczenie i tak dalej oglnie jest ciezej nawet ze staraniem o wize wiec myslalem ze na W&T bylo by mi latwiej sie tam dostac a tak normalnie to nawet nie prubuje dzieki POZDRAWIAM
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.