majka P Napisano 21 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 21 Lutego 2006 Witam wszystkich i prosze o rade Bylam po wize i nie dostalam Niepotrzebnie moze pokazywalam konsulowi moje kwity Najpierw sie ucieszylam a potem DHL przywozl paszport bez wizy i tak karteczke ze nie kwalifijuje sie i ze nie przekonalam ale tez jest tam paragraf 212 i posze w nim ze kazdy kto probowal oszukiwac nie moze dostac wizy i traci na zawsze mozeliwsc ubiegania sie Co ja oszukiwalam? napisalam ze jade do hotelu i tyle Pozmozcie mi czy moge sie starac taearz na wakacje?
daisy266 Napisano 21 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 21 Lutego 2006 Ale jakie kwity mu pokazywła, i w której kwesti napisłas nie prawde
majka P Napisano 21 Lutego 2006 Autor Zgłoś Napisano 21 Lutego 2006 podalam ds i paszport i zaswiadczenie o dochodach bo prowadze dzialalnosc a on powiedzial ze dostalam a potem nici z tego Co mam teraz robic W paszporcie wbili mi pieczatke i zaznaczyli C1
daisy266 Napisano 21 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 21 Lutego 2006 wiesz co to mnie wystraszyłas, ja ide po wize w poniedziałek i jeszcze nie słyszłam od nikogo o takim przypadku zeby dgl przywiózł paszport bez wizy, jesteś pewna ze pisłą prawde w ds, bo oni to dokłądnie sprawdzają
sly6 Napisano 21 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 21 Lutego 2006 daisy266 mojemy koledze tak zrobili ze przyslali paszport bez wizy ..widac czegos sie doszukali .
Bozka Napisano 21 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 21 Lutego 2006 Majka a mozna awiedziec o jaka wize sie staralas?
majka P Napisano 22 Lutego 2006 Autor Zgłoś Napisano 22 Lutego 2006 Staralam sie o turystyczna Wpisalam tylko ze za trzymuje sie w hotelu w Nowym Jorku bo tam chcialam jechac Wszystko bylo ok Malo pytan Czy ktos wie co oni moga sprawdzac Gdzie moga dzwonic Jak moga weryfikowac DS skoro staam sie pierwszy raz a naprawde nikogo z rodziny nie mam O Boze gdyby oni wkoncu ustatlili jakies zasady przyznawania wiz Kiedy nam zniosa wizy skoro samo nie maja zadnych regul
KB Napisano 23 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 23 Lutego 2006 A nie masz czasem nikogo bliskiego nielegalnie w USA, czego nie zaznaczylas we wniosku?
koniczynka Napisano 27 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 27 Lutego 2006 Co dokladnie zaznaczyli Ci w tym papierku o odmowie???? Milasa zaproszenie?Moze osoba ktora wystawila Ci zaproszenie byla weryfikowana???Nie mam pojecia dlaczego tak zrobili,ja jak dostalam odmowe dala mi od razu papier z zaznaczonym paragrafem ze nie przekonalam jej podczas rozmowy ze jade turystycznie i oddala paszport juz podczas rozmowy. HM....a z tymi regulami przyznawania wiz,masz racje,totalny nielad i samowolka!
Bozka Napisano 27 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 27 Lutego 2006 Jak staralas sie o J1ke to sprobuj sie odwolywac
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.