Kotek Napisano 6 Marca 2006 Zgłoś Napisano 6 Marca 2006 Uwazajcie na Emakopol!!!!!!!!!Zanim podpiszesz z nimi umowe, zastanow sie kilka razy. Poniewaz zanim sie zdecydujesz na skorzystanie z ich oferty, chlopcy z Emakopolu sa bardzo mili i obiecuja zlote gory, zaraz po podpisaniu umowy maja cie w [beeep]e. Doslownie. Uwazajcie!!!!!! :!:
Flame of Udun Napisano 6 Marca 2006 Zgłoś Napisano 6 Marca 2006 Ogolniki kazdy moze rzucac :? jakies szczegoly?
Mani3k Napisano 15 Marca 2006 Zgłoś Napisano 15 Marca 2006 czesc!! Chcialbym sie dowiedziec czegos wiecej na temat tej firmy bo wlasnie dzisiaj odwiedzilem ich placowke i dowiadywalem sie apropos wyjazdu. Czy moze byles/łas na W&T z tym wlasnie biurem? Jezeli tak to moge dowiedziec sie gdzie i jak bylo?? No i oczywizda czy sie oplaca z nimi jechac. Pozdrawiam
marytylermoore Napisano 16 Marca 2006 Zgłoś Napisano 16 Marca 2006 ale chyba nie wybierasz sie w 2006?
agusiaczek Napisano 16 Marca 2006 Zgłoś Napisano 16 Marca 2006 Ja bylam z nimi w zeszlym roku. I bylo wszystko ok. Praca byla, wiza na czas byla (po raz pierwszy od 3 lat na czas!). Wiecej chciec nie trzeba. Fakt, bylam w USA nie pierwszy raz-wiec wiedzialam co i jak, ale powleklam za soba kiloro "pierwszoroczniakow" i tez byli dosc zadowoleni.
mrh Napisano 21 Marca 2006 Zgłoś Napisano 21 Marca 2006 A ja w tym roku, zapisałem się na H2B, program od pierwszego kwietnia. Mamy 21 marzec a ja jeszcze nawet nie miałem rozmowy z pracodawcą i nawet nie wiem czy sie zakwalifikuje i jeszcze nie wiem na kiedy ewentualnie moge kupić bilet. Ale co tam w koncu jeszcze 9 dni mają na wszystko. Brak słów, za takie pieniądze wszystko powinno być idealnie. Najdroższe biuro na rynku.
gall_eon Napisano 22 Marca 2006 Zgłoś Napisano 22 Marca 2006 mrh a do jakiego kasyna sie wybierales, moze przypadkiem do Peppermilla w Reno?
Pszczolkamaja21 Napisano 22 Marca 2006 Zgłoś Napisano 22 Marca 2006 Bylam z tym biurem rok temu , nie mam na co sie skarzyc , fakt ambasada byla pozno , ale nie tylko u nich , pozatym jak zaczelam pracowac to zapomnialakam o jakichkolwiek problemach przezd wyjazdem bo bylo swietnie , moi znajomi pojechali na H@B jednio w grudniu inni w styczniu i nie bylo zadnych problemow , ze strony biura , nie wiem ale to chyba nie tylkko polacy umieja chrzanic ludziom plany , wiec moze postarajcie sie dowiedziec co sie dzieje ,
mrh Napisano 24 Marca 2006 Zgłoś Napisano 24 Marca 2006 Pszczolkamaja21: Nie ważne, co było, ważne co jest. A faktem jest, że mają opóźnienie i to kolejne. Człowiek wiedząc wcześniej, że wyjeżdza układa sobie plany. A tu nadal nic nie wiadomo. Nie wiadomo na kiedy bilet kupić. A jak wiadomo im później tym drożej. Tymbardziej, że wspominali, że mimo opóźnień ze startem program zakończy się zgodnie z harmonogramem. A program nie należy do najtańszych i każdy sobie kalkuluje ile może zarobić. Wpisowe 799PLN i 2100$ wpłacone, a ja nadal nie wiem czy pracodawca mnie przyjmie. A w końcu miało być od 1 kwietnia, czyli za tydzień. gall_eon: dokładnie do peppermilla
mrh Napisano 26 Marca 2006 Zgłoś Napisano 26 Marca 2006 Rozmowa była, nieoficjalnie się dostałem, teraz tylko ambasada, ciekawe którego wylot.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.