arecki Napisano 31 Marca 2006 Zgłoś Napisano 31 Marca 2006 jako pasjonat zakładów wszelkiego rodzaju i uszestnik wyjazdu na h2b z emokopolem proponuje psychozabawe ja stawiam na dwa do trzech tygodni ( od dzisiaj* ) ze wyjedziemy** a jak nie to nasylam na nich swoje babcie hehehe * słowo dzisiaj to 31 marca 2006 **poprzez słowo wyjedziemy rozumiem to ze siedze w samolocie
lilka Napisano 31 Marca 2006 Zgłoś Napisano 31 Marca 2006 ja stawiam, że będę siedziała w samolocie przed upływem 2tyg! Trzy to za dużo! a jak nie.... to będę musiała znów dopłacać za zmianę biletu 50 PLN
kkkk Napisano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2006 emakopol kreci na kazdym kroku. Umowa napisana tak ze uczestnik w razie rezygnacji traci duzo pieniedzy. Bilety sprzedaja za 1000zl wiecej. Jesli nie bierzesz biletu placisz smieszna oplate rezygnacyjna za bilet. Firma w umowie nie pisze co sie dzieje kiedy nie wyziaze sie z punkto ktore tam wymienia. Prace owszem sa dobre w 3 kasynahc. Do tych kasyn moze dostac sie z 300osob a wciaskaja na rozmowy z 700 osob. Ogolnie jak kazda prawie firma oferujaca w&t robia sobie jaja a dodatkowo oferuja jeszcze sliczna umowe :>
mrh Napisano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2006 Ja pozdrawiac ich nie bede, a raczej zajme sie dzialalnoscią - antyemakopol. Nie dośc ze frajerzy potracili mi kupe kasy to jeszcze musze czekac na zwrot swoich pieniedzy. Pseudostudenckie biuro posrednictwa pracy, pobiera prowizje za nie zalatwienie pracy, nie podając konkretnego powodu. I jeszcze te opoznienia. To sie nadaje do "interwencji" albo "uwagi". Polecam kazdemu niezadowolonemu, kto czuje sie oszukany napisac maila uwaga@tvn.pl . Im wiecej maili tym większa szansa ze sprawa legalnych oszustów i złodziei zostanie rozdmuchana.
fifi Napisano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2006 Ja bym z tym poczekała. Wolę, żeby się nie zwineli, bo chciałabym jednak na ten WAT w tym roku pojechać. Pzdr PS. A jacy oni są wszędzie w necie jest napisane kilkukrotnie (sama o tym pisałam) - wystarczy nazwę wklepać. Trzeba było wybrać inne biuro.
fantomasz Napisano 13 Maja 2006 Zgłoś Napisano 13 Maja 2006 Nie moge uwierzyc ze sa ludzie, ktorzy as zadowoleni z Emakopolu i wracaja do tej firmy kilka razy z rzedu, no coz najwyrazniej nie maja porownania jak powinno wygladac zalatwienie programu WAT. Na Bialorusi tez sa ludzie zadowoleni bo nie wiedza ze gdzies jest inaczej.
Alan-T9 Napisano 15 Maja 2006 Zgłoś Napisano 15 Maja 2006 Dzisiaj, po uplywie miesiaca od daty uiszczenia ostatniej wplaty za program, Emakopol przyslal mi meila, w ktorym to napisali: "Uprzejmie informujemy że zastosowany przez Państwa, podczas spłaty rat programu błędny przelicznik USD na PLN lub też inne zaległości spowodowały powstanie niedopłaty na Państwa koncie, która wraz z odsetkami za nieterminowe wpłaty wynosi 19.9 USD !!!! Powyższą sumę należy niezwłocznie uregulować!!! " Czy ktos jeszcze dostal takie zawiadomienie?
marytylermoore Napisano 15 Maja 2006 Zgłoś Napisano 15 Maja 2006 zadzwon do ich ksiegowej. jesli rzeczywiscie wplacales zgodnie ze srednim kursem $ danego dnia ze strony bre banku to nie masz sie o co martwic - musisz tylko im to udowodnic. aczkolwiek, jesli wylatujesz niebawem, mozesz nie zdazyc - a oni nie wydadza ci paszportu, biletu czy cokolwiek tam twojego maja dopoki tego nie uregulujesz, o to mozesz byc pewnie lol. moze faktycznie cos poknociles z tym kursem - sprawdz.
maleńka Napisano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2006 EMAKOPOL-nie wypowidaj tej nazwy przy mnie!!!!!!!! chcecie szczegolow to wam powiem jak mi zagrozone, za jak bede robisz szum kolo nich to oni sie postaraja zebym "dobrze" zapamietala pobyt w usa. tak to prawda wlasciciel jest szymon panfil czy jaoks tak, ale to tylko brat tego, ktrory kreci interesem, czyli jego brata jakies tam szych w dee. a o co poszlo oczywiscie o bilety, zapisalam sie jeszcze w listopadzie, poinformowali mnie ze kupili mi bilet do nowego yorku jakos na poczatku maja za jakies 2000 z kawalkiem, a jak przyszlo do placenia to wyszlo prawie 4 kafle. pochodzilam po prawnikach i okazalo sie za umowa jaka sporzadzili nie jest taka w porzadku, ale z gory mnie uprzedzono, ze sama nieweile zwojuje, potrezbne sa inne osoby, ktore oszukano tak jak mnie, wiec APEL:JAK KTOS CHETNY DOCHODZIC SWOICH ROSZCZEN TO PROSZE O KONTAKT-dla tych co sie zastanawiaja nad skorzytsniem z uslug tego biura-odradzam, to firma krzak!!!!!!
tomson Napisano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2006 potwierdzam!! UWAŻAJCIE NA EMAKOPOL. najlepiej nie jedzcie nigdzie z nimi!! Bylem, wiem jakbylo
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.