creck Napisano 25 Marca 2006 Zgłoś Napisano 25 Marca 2006 witam wszystkich. mam takie pytanko, ccusa wykupi mi bilet pl-nowy jork-pl, jest to bilet otwarty, w lufthansie. czy bylaby mozliwosc zmiany miesca wylotu na Ottawe? (byc moze wybralbym sie do kanady na jakis czas, z tymze konczyla by mi sie waznosc wizy j1, i moglyby byc problemy z dostaniem sie z powrotem do usa..)
monroe Napisano 25 Marca 2006 Zgłoś Napisano 25 Marca 2006 witam wszystkich. mam takie pytanko, ccusa wykupi mi bilet pl-nowy jork-pl, jest to bilet otwarty, w lufthansie. czy bylaby mozliwosc zmiany miesca wylotu na Ottawe? (byc moze wybralbym sie do kanady na jakis czas, z tymze konczyla by mi sie waznosc wizy j1, i moglyby byc problemy z dostaniem sie z powrotem do usa..) może o tym nie wiesz, ale do Kanady też trzeba miec wizę (osobną niz do Stanów). Jeśli jej nie masz, nawet się nie zastanawiaj nad zmianą miasta odlotu...
sly6 Napisano 26 Marca 2006 Zgłoś Napisano 26 Marca 2006 creck dopisze ze dowiedz sie w swoim biurze czy mozesz takie cos zrobic poniewaz nie ktore bilety lotnicze nie maja takiej mozliwosci(tzn trzeba placic duza kase za to)
Lupus85 Napisano 26 Marca 2006 Zgłoś Napisano 26 Marca 2006 Pozostając w temacie biletów lotniczych....mam takie pytanie, jeśli można Kiedy najlepiej kupować przez Internet bilety po USA? Po otrzymaniu biletu z biura dot. wylotu z Polski i powrotu, czy raczej na oka kupić juz teraz póki są tanie czy też nie? Ja lece do nie dużej miejscowości, wiec tani przewoźnicy odpadają.
Hania Napisano 26 Marca 2006 Zgłoś Napisano 26 Marca 2006 Ja w pierwsza strone - do docelowego miasta w USA kupowalam jeszcze w PL,ok.2-3 tyg.przed wylotem,ale znalam juz ostateczna date wylotu z PL do USA. Kupowalam za posrednictwem biura podrozy, bo przez internet niestety PL karty kredytowej system nie chcial przyjac . A jesli chodzi o powrot to kupowalam dopiero bedac w USA, tez ok.2-3 tyg.przed powrotem do PL.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.