Isza Napisano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2006 W Pacific Beachwear w Myrtle Beach, SC. To nie była praca z zadnych targów ani w ogole z biura, sama znalazłam po przyjeździe. Właściciel i manager nie byli Amerykanami tylko Żydami, a oni nie sa tak, powiedzmy, przywiazani do ścisłego przestrzegania amerykańskich przepisów ale za to dużo bardziej elastyczni
katlia Napisano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2006 "nie byli Amerykanami tylko Żydami" -- co to znaczy? Czy to Izraelczycy?
darop Napisano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2006 pracowałem w parku rozrywki w stanie Virginia, mój kontrakt wyraźnie mówił że nie płacą 150% powyżej 40h, teraz wiem ze to był kant roku. Pracodawcom nie opłaca się dawać ci extra hours i płacić 150% wolą zatrudnić kogoś innego za podstawową stawke i układają terminarze, żebyś tych 40h nie przekroczył. Różnie to może być wszystko zależy od pracodawcy i tego na co się zgodzisz w kontrakcie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.