marytylermoore Napisano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2006 i jak? jestescie zadowoleni z tego co emakopol i pan schreiner nam zgotowali? jedziecie tam gdzie chcieliscie, z kim chcieliscie? pozdr.
Mingan Napisano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2006 hmmm wciąż te same topici o narzekaniu na emakopol czy nie można przykleić jednego wątku o firmie emakolo tak by wszyscy swoje żale w nim pisali bo później powstaje sporo wątków o tym jaki jest emakopol by the way ludzie przed wybraniem pracodawcy nie czytaliście nic na jego temat? ja jestem na forum od roku i już widziałem dziesiątki tematów gdzie ludzie narzekali na emakopol czy to nie jest wystarczający powód by nie korzystać z usług tej firmy? już poprawione!
marytylermoore Napisano 4 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2006 mingan, nie podoba sie, to nie czytaj - temat jest zrozumialy wiec po cholere sie cisniesz??? btw - zanim zaczniesz sypac angielskimi zwrotami radze opanowac mowe ojczysta... czy wolisz zrobic to "puzniej" take care
Mingan Napisano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2006 nie bez obrazy zgłaszam tylko pomysł do zrealizowania.
gall_eon Napisano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2006 W BTC dostalismy chyba wszyscy pozycie FOH/BOH, czyli dokladnie zostanie ona ustalona po przyjezdzie, a ludzie ktorzy wyberali sie do Reno chyba wszyscy tam leca:)
marytylermoore Napisano 4 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2006 no to fajnie do lake tahoe w tym roku leca tylko ci ktorzy juz tam byli - i jest to JEDYNE kryterium - jezyk i cala reszta wcale nie gra roli - przekonalam sie na wlasnej skorze. reszta jedzie do dziury lauglin badz innej dziury lol. no comment.
gall_eon Napisano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2006 Ja do Reno juz kolejny raz, choc kilku znajomych po raz pierwszy. Coz bylo wiadomo ze musza wysac tez kogos do Rincon, Laughin, etc. Mam nadzieje ze grup nie porozdzielali :roll:
gall_eon Napisano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2006 Harrahs w dopelniczu liczby mnogiej.
marytylermoore Napisano 4 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2006 ha ha ha... a n.t. rozdzielania, to porozdzielali i to ostro.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.