gall_eon Napisano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2006 Chamsko ze strony Harrahsa...albo Emakopol, tego sie juz nie dowiemy pewnie. Ale wlasnie tego sie obwialismy najbardziej, coz widoczenie albo my mamy szczescie, albo Reno nie bylo tak popularne. Choc zastanawia mnie tak duza popularnosc Tahoe, chyba nie chodzi tu o mozliwosci znalezienia dodatkowej pracy, tylko o miejsce i jego piekno.
Zyziek Napisano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2006 no to fajnie (...) reszta jedzie do dziury lauglin badz innej dziury lol. no comment. no fajnie że...ja lece do laughlin :? w sumie nie wiem co o tym myśleć, bo mało wiem na temat tego miasta i tamtejszego harrahsa. jest tu może ktoś co jest w stanie powiedziećcoś więcej na temat laughlin?? @ marytylermoore, czemu uważasz że to dziura??...nie przecze że tak nie jest, ale mogłabyś przybliżyć swoje przemyślenia??
_PiteR_ Napisano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2006 no to fajnie (...) reszta jedzie do dziury lauglin badz innej dziury lol. no comment. no fajnie że...ja lece do laughlin :? w sumie nie wiem co o tym myśleć, bo mało wiem na temat tego miasta i tamtejszego harrahsa. jest tu może ktoś co jest w stanie powiedziećcoś więcej na temat laughlin?? @ marytylermoore, czemu uważasz że to dziura??...nie przecze że tak nie jest, ale mogłabyś przybliżyć swoje przemyślenia?? byłem w Laughlin rok temu i w tym roku tez jade. Moze jest to i dziura ale bardzo fajnie sie tam zyje. I ta temperatura :) Piekłó na ziemi... Sahara przy Laughlin sie chowa no i najwiekszy plus rzut kamieniem od Las Vegas
_PiteR_ Napisano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2006 aha i jeszcze jedno dziura czy nie . to wydaje mi sie ze jest tam iwecej kasyn anizeli w Lake Tahoe a juz napewno niz w Reno...
gall_eon Napisano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2006 aha i jeszcze jedno dziura czy nie . to wydaje mi sie ze jest tam iwecej kasyn anizeli w Lake Tahoe a juz napewno niz w Reno... W Reno??? hahaha:) Co wieksze: Peppermill Atlantis Nugget (w Sparks) Siena Silver Eldorado Harrahs Boomtown (w Verdi) i jeszcze: Sands Golden Phenix Calneva Malo?w Laughin jest wiecej? :shock:
_PiteR_ Napisano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2006 spoko.... w tkaim razie podobna ilosc kasyn tylko nie obraz sie bo wdze ze jestes wielkim zwolennikiem Reno, ja slyszlaem ze to jest dziuranad dziury jedno glowne skrzyzowanie i dookola kasyna i nic wiecej tam nie ma. Nie bylem tam i nie wiem jak jest naprawde...
gall_eon Napisano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2006 Poprostu spedzilem tam milo czas:) Przez wiekszosc ludzi to wlasnie Laughin jest uwazane za dziure... Coz miedzynarodowe lotnisko, jakis multipleks, mall, kregielnia, uczelnia w Reno to moze nie duzo, ale ogolnie nie jest zle jak na Nevade.Zreszta nie ma w niej wielkich miast, a najwieksze LV tez mnie nie zachwyca poza głowna ulica :wink: Wiesz najwazniejsze to zeby wyrwac sie poza schemat: apartament-praca-apartament(lub 2 praca)-apartament... Tym ktorym sie uda zobacza zawsze cos interesujacego, nawet na srodku pustyni:) BTW w Laughin mieszka 7k ludzi, w Reno ktore jest dziura nad dziury mieszka troche wiecej- 180k :wink:
marytylermoore Napisano 5 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2006 znam kogos kto tam byl i powiedzial ze to dziura... no i te upaly.... Ale, moze nie jest tak zle. faktycznie kasyn wiecej niz w tahoe - bo az 9 - wiec wieksza szansa na druga prace. Ale skoro Chomik tak sie zachwyca laughlin to cos w tym musi byc coz, pojedziemy, zobaczymy ( do zyzka.. ) jesli ktos kto byl w harrahsie w laughlin - ostatnio - to prosimy o opinie! btw.. ladnie nas emak. zrobil... ale jak slucham co w tahoe sie dzialo/dzieje/bedzie dzialo to mi sie odechciewa tam jechac. moze i lepiej... sigh... pozdr.
gall_eon Napisano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2006 A wiecie co, osobisie nie wydaje mi sie zeby to byla wina Emakopolu, co moze sie wydawac troche pokretne przy mojej awersji do tej firmy,ale jednak. Chodzi o to ze jezeli Harrahs w LT chcial zatrudnic np 100, a zglosilo sie 150, to te 50 tam juz nie zatrudnia, ale rownoczesnie do takiego Laughlin nie zglosila sie potrzebna tam ilosc osob, wiec Harrahs przeniosl nadwyzke chetnych do LT wlasnie tam. Wiecie to Harrahs ostatecznie decyduja gdzie, i w ogole czy, kogos zatrudnic...
_PiteR_ Napisano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2006 GALL nie iwem czy ci sie cos nie pokielbasilo i nie piszesz przypdakiem w tych postach co chcesz nawiazujac do mojego tematu..."nie tak mialo byc" jest wlasnie tak jak piszesz tylko tutaj wystepuje bardzoo dziwna sytuacja gdyz te miasta wystepuja na opak przezucili go z Laughlin do LT !!! i Bóg jeden wie dlaczego?! skoro to lwanise do Tahoe byla ponadprogramowa ilosc chetnych...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.