Alan-T9 Napisano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2006 Elo!!! a przerzucili moze kogos do Harrahs Louisiana Downs???
fifi Napisano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2006 A ja się dostałam do Reno i moja współlokatorka też A o tym, że do LT brali tylko tych, którzy tam pracowali to sciema, bo mam znajomych, którzy się dostali, a nigdy w USA nie byli. Pzdr PS. Ja w zeszłym roku miałam jechać do Foxa, a wylądowałam gdzie ingdziej i chyba na moje szczęście...
marytylermoore Napisano 5 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2006 bo oni nalezeli do kategorii "niekumatych" i beda zapelniac housekeeping.
gall_eon Napisano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2006 A ja się dostałam do Reno i moja współlokatorka też Zatem do zobaczenia w Reno, a kiedy lecice?
Zyziek Napisano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2006 @ galleon słuchaj stary...była krótka piłka...zapisz sie wcześniej to cytuje: "na bank jedziesz do tahoe" i co? kur** byłem zapisany jednym z pierwszych na samym początku grudnia, zależało mi na Tahoe bo bym miał tam teraz bez ory...znajomi siedza tam już dwa lata pracują, kumpel nawet jest tam kierownikiem czegoś tam w jednym z KASYN !!!!!! wiec drugą robote miałem już zaklepaną, tak samo jak mieszkanie i reszte... specjalnie wypytywałem sie, czy jesteście mi to w stanie zagwarantować tahoe...odpowiedź JESTEŚMY a teraz wielki ch**...i co teraz?? na szczęscie pozycje jaką mi dali jestem w stanie zdzierżyć, miejscowośc też..ale wszystko co zaplanowałem od grudnia, listopada poszło sie [beeep]ać i co?? znowu zaczynam motki...wszystko od zera...a byłem już ustawiony, że lepiej nikt by nie miał :evil:
fifi Napisano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2006 Zatem do zobaczenia w Reno, a kiedy lecice? Niestety późno :cry: 16.06. Myślisz, że jest szansa na jakąś ciekawą pozycję, albo ewentualnie 2 prace w innym kasynie?? Na jakie pozycje w ogóle moga liczyć dziewczyny??
gall_eon Napisano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2006 @ zyzieki i inni wyrolowani Obiecanki Emakopolu to czcze przechwalki i marketing, coz niczego innego odobiscie bym sie po nich nie spodziewal. Przeciez to jest prosta sprawa ze o konkretnym i ostatecznym mmiejscu pracy decyduje PRACODAWCA a nie posrednik! BTW Skoro masz kumpla w LT to czemu sobie nie pojechales na job huntera? @fifi Nie powinno byc zadnego wiekszego problemu. See U
marytylermoore Napisano 5 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2006 you're repeating yourself - it's boring...
darop Napisano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2006 ja bym radził przestać narzekać na emakopol, chociaż rozumiem że was ustawili na szaro, też bym pewnie był wkurzony i pomyśleć jak można to załatwić żebyś jednak pracował tam gdzie jest twój kumpel, a raczej da się to zrobić tylko trzeba dobrze zagadać, zresztą z tego co piszesz nie powienieneś mieć z tym problemu bo masz angielski na wysokim poziomie btw. jak jestem na forum ponad rok to na emakopol wylano tyle żali, że aż się dziwie, że ktoś jeszcze z nimi jeździ
_PiteR_ Napisano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2006 TEZ MAM RETAIL... CO MNEI NIE BARDZO CIESZY :/ czy ktos dostal cos innego ? czy moze wszyscy maja retail i praca bedzie ustalana na miejscu?!!?!?!?!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.