fifi Napisano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2006 Sorry, ale bilet się kupuje jak juz się wie gdzie się leci. Tym bardziej, ze na forum wielu ludzi pisało jaki jest ema i że trzeba uważać na to co mówią. Dlatego ja kupuje dopiero teraz. Pzdr
marytylermoore Napisano 21 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2006 uhmm.... tylko ze to emakopol mi doradzal zeby kupic wczesniej. Myslalam ze wiedza o czym mowia i ze sa kompetentni i odpowiedzialni za to, co robia. no coz... teraz to juz "water under the bridge" pozdr.
aga_wrr Napisano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2006 aha i jeszcze jedno dziura czy nie . to wydaje mi sie ze jest tam iwecej kasyn anizeli w Lake Tahoe a juz napewno niz w Reno... Mozesz byc pewien, ze w Reno jest wiecej kasyn niz e Laughlin i South Lake Tahoe razem wzietych Ale osobiscie bardziej podoba mi sie Tahoe! Harrahs w Laughlin wyglada sympatycznie, pustynnie i niemal bajkowo ... no i maja doskonaly bufet!
heh Napisano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2006 aha i jeszcze jedno dziura czy nie . to wydaje mi sie ze jest tam iwecej kasyn anizeli w Lake Tahoe a juz napewno niz w Reno... Mozesz byc pewien, ze w Reno jest wiecej kasyn niz e Laughlin i South Lake Tahoe razem wzietych Ale osobiscie bardziej podoba mi sie Tahoe! Harrahs w Laughlin wyglada sympatycznie, pustynnie i niemal bajkowo ... no i maja doskonaly bufet! reno - 'miastowo' tahoe - 'lesisto' laughlin - 'pustynnie' wiem, jestem malkontentem btw: bufet harrah'sa w laughlin to pikus przy bufecie colorado belle / edgewater... mhmm... nara, heh
tafal Napisano 30 Maja 2007 Zgłoś Napisano 30 Maja 2007 hej. czy ktokolwiek był w Rincon?? ktos moze cos powiedziec na ten temat?? a moze ktos w tym roku sie wybiera...?? prosze o kontakt gg 3509758
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.