Skocz do zawartości

lot do NY przez frankfurt!

aga0212

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

monroe- mniejsze niż Okęcie...?? lol chyba coś CI się ..pomyliło .

Okęcię jest chyba najmniejszym z mozliwych lotnisk międzynarodowych.

Napisano

rok temu nie miałam jakiś większych problemów na zmianę samolotu, Zaskoczyła mnie jednak dość niemiła kontrola Moze że trafiłam na grubą, niewyrażnie i szybko mówiącą celniczkę która wypytywałą czy coś zostało zakupione na bezcłówce itd. ale jakoś poszło i tez miałam ok 1-1,5h

Napisano
monroe- mniejsze niż Okęcie...?? lol chyba coś CI się ..pomyliło .

Okęcię jest chyba najmniejszym z mozliwych lotnisk międzynarodowych.

Hmm... Na lotnisku w Monachium byłem dwa razy. Cóż, takie wrażenie wywarło na mnie to lotnisko, ale mogę się mylić - nie mam danych nt kubatury Okęcia i tego w Monachium :) Zwłaszcza, że całych ich nie zwiedziłem i możesz miec rację.

A Ty byłaś w Monachium?

Okęcie nie jest najmniejszym lotniskiem międzynarodowym, chyba coś Ci sie pomyliło, LOL. Lotniskami Międzynarodowym sa też np. Pyrzowice czy Balice :(:( Monachium nie jest głównym lotniskiem Niemiec.

Napisano

byłam i w Monachium i we Franfurcie. Monacium badzo fajne,duzo lotnisko, Frankfurt jak dal mnie-masakrycznie zle oznaczony. jak sie nigdy na lotniskach nie gubie,to we Frankfurcie przez dobre kiladziesiat minut nie moglam znalezc gate'u :/

Napisano

Z tym "owczym pędem" tolepiej uważać: znajomi kupili auto, jechali do rodziny 1szy raz i gdzieś w środkowej Polsce się zgubili (w jakims mieście) ale widzą PKS ze swojską rejestracją! -> Stasiu jedź za nim - NAPEWNO wyjedziemy z miasta!! i dojechali .... do garaży miejskich ...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...