tissaya Napisano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2006 monroe- mniejsze niż Okęcie...?? lol chyba coś CI się ..pomyliło . Okęcię jest chyba najmniejszym z mozliwych lotnisk międzynarodowych.
aggga Napisano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2006 rok temu nie miałam jakiś większych problemów na zmianę samolotu, Zaskoczyła mnie jednak dość niemiła kontrola Moze że trafiłam na grubą, niewyrażnie i szybko mówiącą celniczkę która wypytywałą czy coś zostało zakupione na bezcłówce itd. ale jakoś poszło i tez miałam ok 1-1,5h
lactis Napisano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2006 dokładnie tą trasą 9 maja, może mamy ten sam termin???
aga0212 Napisano 13 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2006 nie ja lece 27 czerca dopiero ale bardzo mi te opinie dodalyotuchy , bo szczerze mowiac trochu sie obawialam tego lotniska
aga0212 Napisano 13 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2006 ja mam terminal 1 a gdzie moge znalezc "gate" bo nie wiem nawet gdzie szukac? :?
monroe Napisano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2006 monroe- mniejsze niż Okęcie...?? lol chyba coś CI się ..pomyliło .Okęcię jest chyba najmniejszym z mozliwych lotnisk międzynarodowych. Hmm... Na lotnisku w Monachium byłem dwa razy. Cóż, takie wrażenie wywarło na mnie to lotnisko, ale mogę się mylić - nie mam danych nt kubatury Okęcia i tego w Monachium Zwłaszcza, że całych ich nie zwiedziłem i możesz miec rację. A Ty byłaś w Monachium? Okęcie nie jest najmniejszym lotniskiem międzynarodowym, chyba coś Ci sie pomyliło, LOL. Lotniskami Międzynarodowym sa też np. Pyrzowice czy Balice Monachium nie jest głównym lotniskiem Niemiec.
tissaya Napisano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2006 byłam i w Monachium i we Franfurcie. Monacium badzo fajne,duzo lotnisko, Frankfurt jak dal mnie-masakrycznie zle oznaczony. jak sie nigdy na lotniskach nie gubie,to we Frankfurcie przez dobre kiladziesiat minut nie moglam znalezc gate'u :/
maciopa Napisano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2006 Z tym "owczym pędem" tolepiej uważać: znajomi kupili auto, jechali do rodziny 1szy raz i gdzieś w środkowej Polsce się zgubili (w jakims mieście) ale widzą PKS ze swojską rejestracją! -> Stasiu jedź za nim - NAPEWNO wyjedziemy z miasta!! i dojechali .... do garaży miejskich ...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.