muchel Napisano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2006 WItam wszystkich serdecznie!!! 27.05 lece do NY i chciałbym ze sobą zabrać laptopa w którym co prawda mam zainstalowany polski windows (legal) ale czy nie doczepią sie do mptrójek. Czy w ogóle moga mnie cofnać za posiadanie nieudokumentowanej kompresowanej muzyki. Troche tego jest. 40 Gb.
kubakj Napisano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2006 WItam wszystkich serdecznie!!!27.05 lece do NY i chciałbym ze sobą zabrać laptopa w którym co prawda mam zainstalowany polski windows (legal) ale czy nie doczepią sie do mptrójek. Czy w ogóle moga mnie cofnać za posiadanie nieudokumentowanej kompresowanej muzyki. Troche tego jest. 40 Gb. raczej nie sprawdzaja zawartosci laptopow, ale jak by ybla wyrywkowa kontrola, to moglbys beknac. lepiej nagraj na dvd-r mp3, skasuj z laptopa je, a plytki poslij poczta.
muchel Napisano 13 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2006 Dzieks, ale czy płytek nie sprawdzają?
anyz Napisano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2006 mi nie sprawdzili mialem w duzej walizie
vjarek Napisano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2006 Takich rzeczy nie sprawdzaja na lotnisku, jednynie pod wzgledem bezpieczenstwa jak bys mial w laptopie bombe to tak ale nikt nie ma czasu na sprawdzanie legalnosci oprogramowania czy plikow na lotnisku
muchel Napisano 13 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2006 Mam rozumiec ze bez obaw moge zabierac swoja ulubiona muzyke? Juz nawet próbowałem niektóre jeszcze bardziej skompresowac do ogg i wszystko wrzucic do iPoda.
Wojtek-J Napisano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2006 Teoretycznie nielegalne i moga sprawdzic - w praktyce nie ma na to szans. Rownie dobrze mozesz wwiezc w walizce zdechlego szympansa, jesli walizka nie bedzie sie ruszac, nie bedzie tykac, licznik Geigera nie bedzie przy niej wariowac - nikt sie nia nie zainteresuje Pozdrawiam.
KaZi Napisano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2006 ukryj katalog jakims programem do tego i po sprawie =]
anyz Napisano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2006 do zabezpieczenia partycji polecam steganosa - podobno administracja w usa go uzywa :wink: p.s. małpe zdechłą wyniuchałby pies :wink:
Wojtek-J Napisano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2006 Nie wyniuchalby, w zeszlym roku wwiozlem i nie bylo problemow
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.