caramia Napisano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2006 Moj bilet ta stronka pokazuje za PLN 4,873.20... Ale wybralas najtansza klase? ja wybralam econowmy...nie wiem kiedy wracasz ale sprawdzilam twoj bilet (wybtralam wylot wawa - chicago 13 czerwiec powrot 30 wrzesien) i wyszlo 4,135
caramia Napisano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2006 wowNo to chyba dalas im niezle popalic jesli chce ci zwracac wszystko. Jesli bys sie na to zdecydowala to wez od niego na pismie ze wszystko ci zwroci bo sciagnie ci kase za zerwanie umowy ! oczywiscie juz mysle ze troche madrzejsza jestem i kontaktuje sie z nim tylko pisemnie wiec mozna powiedziec ze mam to na pismie - czyli zachowuje maile od tego **************....... heheh ale kurde juz za wyjazdy do wawki ( oktorych wczesniej nie mowili - targi mialy byc ponoc w roznych miastach a nie tylko w wawie) chyba nie beda chcieli mi zwrocic ani za wize... pan napisal z ironia ze: "I jeszcze pani doplace za buty, kurtke, kosmetyki zuzyte w zwiazku z wyjazdem do Warszawy, koszt alternatywny czasu, etc..." heh...smiac mi sie chce...tylko tak serio to ciezko mi uwierzyc ze zwoci mi faktycznie te 1005 kosztow wpłaconych na ich konto....zobaczymy...bede pisac na biezaco...tylko generalnie jestem zachwycona naprawde szybka jego reakcja...widze ze straszonko pozwami, tv prasa itd daje skutki... ppozdrawiam
monroe Napisano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2006 Moj bilet ta stronka pokazuje za PLN 4,873.20... Ale wybralas najtansza klase? ja wybralam econowmy...nie wiem kiedy wracasz ale sprawdzilam twoj bilet (wybtralam wylot wawa - chicago 13 czerwiec powrot 30 wrzesien) i wyszlo 4,135 Ten bilet można kupic jeszcze taniej: www.lotnicze-bilety.pl wylot: 22 czerwca (z Warszawy), powrót: 30 września. Cena: 3569 zł. (+prowizja 120 zł.) Linie: United Airlines (we współpracy z SAS). Lot przez Kopenhagę i Chicago. Założę się, że jakby jeszcze pochodzić po biurach, podzwonić etc., mozna byłoby kupić za mniej niż 3500 zł. spokojnie...
enriu Napisano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2006 poszukaj na www.lotnicze-bilety lot do denver na 22.06 i powrot 16.10 liniami United za 3382.24
monroe Napisano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2006 poszukaj na www.lotnicze-biletylot do denver na 22.06 i powrot 16.10 liniami United za 3382.24 czemu dublujesz? :wink:
caramia Napisano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2006 poszukaj na www.lotnicze-biletylot do denver na 22.06 i powrot 16.10 liniami United za 3382.24 czemu dublujesz? :wink: oj cos nie chce dzialac ta stronka.....
monroe Napisano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2006 poszukaj na www.lotnicze-biletylot do denver na 22.06 i powrot 16.10 liniami United za 3382.24 czemu dublujesz? :wink: oj cos nie chce dzialac ta stronka..... popatrz na post wyżej, ta sama stronka, ale endriu zrobił literówkę (nie ma tam .pl) Przeciez nie trudno jest się domyślić? www.lotnicze-bilety.pl Do ceny biletu, która wyskoczy, trzeba dodać 120 zł prowizji!!!!
heh Napisano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2006 lot do denver na 22.06 i powrot 16.10 liniami United za 3382.24 954$ = 2920zl (+koszt piwa dla znajomego za wypozyczenie karty); tez UA. trzeba tylko dobrze poszukac. nara, heh
monroe Napisano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2006 lot do denver na 22.06 i powrot 16.10 liniami United za 3382.24 954$ = 2920zl (+koszt piwa dla znajomego za wypozyczenie karty); tez UA. trzeba tylko dobrze poszukac. nara' date=' heh[/quote'] Pewnie, że trzeba dobrze poszukać. Sam nie zajmowałem się tym 1h tylko 2 min. wchodząc na pierwszą lepszą stronę z biletami. Wiem, heh, że jak zwykle chciałeś wpaść i się pochwalić, ale zrób coś proszę dla tej osoby i podaj namiary na stronę na której to znalazłeś. Ta osoba z pewnościa będzie Ci wdzięczna :wink:
heh Napisano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2006 Pewnie, że trzeba dobrze poszukać. Sam nie zajmowałem się tym 1h tylko 2 min. wchodząc na pierwszą lepszą stronę z biletami. loj, zabrzmialo jak krytyka mojej skromnej osoby - z powodu krytyki Twojej osoby nie, nie, spoko - ja tez szukalem 2 minuty, a wynik mojego szukania nie odnosil sie do Twojego_postu, tylko po prostu do ostatniej ceny jaka zostala podana w tym watku. czym ja mialbym sie tu 'jak zwykle' chwalic? a stronka to orbitz. nara, heh
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.