ju_ulka Napisano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2006 Pierwszy raz jade na w&t stad moje powyzsze pytanie, wiem ze nie jestem jedyną oczekujaca osoba no ale paszport wraz z promesa do konsulatu zostały wysłane 6 kwietnia a tu juz koniec kwietnia :? dokładajac do tego jescze stres zwiazany z niepewnoscia czy aby wszytko pojdzie dobrze i to ze do daty wylotu pozostało niewiele ponad 30 dni robia swoje... wiec chcialoby sie miec to juz z głowy i spokojnie zaczac przygotowania do wielkiej przygody 8) wiec ile srednio sie czeka :?: :?: :?:
unknown _girl Napisano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2006 ja czekalam 4 dni od momentu zlozenia dokumentow ale to bylo w marcu. wiadomo ze najdluzsze terminy oczekiwania sa w kwietniu i maju bo najwieksza ilosc studentow przypada na te miesiace. na pewno lada dzien dostaniesz informacje z data i godzina wiec sie nie denerwuj. najczesciej nie czeka sie dluzej niz 2 tygodnie od zlozenia dokumentow wiec powinno to byc lada dzien. pozdro!
moneeca Napisano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2006 Ja czekałam miesiąc od wysłania dokumentów.
unknown _girl Napisano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2006 Ja czekałam miesiąc od wysłania dokumentów. to rzeczywiscie dlugo. jak widac i tyle nawet mozna pozdrawiam
moneeca Napisano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2006 Jeszcze dodam, że dokumenty wysyłałam na początku marca, a wizytę w ambasadzie miałam 11 kwietnia.
unknown _girl Napisano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2006 ciekawe od czego to zalezy, ja mialam skladane dokumenty dokladnie 17 marca(piatek) a 22 mialam juz wizyte. moze to od biura tez zalezy, nie mam pojecia. pozdro!
moneeca Napisano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2006 unknown_girl, jadę w tym roku pierwszy raz na W&T i myślałam, że tyle się średnio czeka. Ale po Twoim pierwszym poście w tym temacie widzę, że chyba trochę odstaje od średniej Teraz czekam na paszport z promeską i trochę się już niecierpliwię... Pozdrówka
unknown _girl Napisano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2006 moneeca najwazniejsze ze wiza jest, reszta to juz pojdzie z gorki. pozdro!
moneeca Napisano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2006 Oby... Bo zaczęłam się stresować tym wyjazdem...
lewap Napisano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2006 Ja mam podobny problem, jade z YTP, wnioski wizowe złozyłem 27 marca !! , i do dzisiaj nie dostałem wezwania do konsulatu :evil: , dodam jeszcze że wylot mam 19 maja ...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.