palmofon Napisano 2 Maja 2006 Zgłoś Napisano 2 Maja 2006 Witam Co z robic z "pieknie wszyta" instrukcja "Co trzeba wiedziec o wizie", ktora przytwierdzaja do paszportu obok promoesy? Moge to sobie usunac na wlasna reke bez zadnych konsekwencji ?
monroe Napisano 2 Maja 2006 Zgłoś Napisano 2 Maja 2006 Ech... Promesę dostałem ponad miesiąc temu i nie miałem wszystej żadnej instrukcji! Na wcześniejszej, dwa lata temu również... Możesz przybliżyć co na niej jest? Pierwsze słyszę... :roll: :shock:
Pistol Napisano 2 Maja 2006 Zgłoś Napisano 2 Maja 2006 Masz na myśli taką kopertę? Jeżeli tak to lepiej jej nie ruszaj. Podobno nie można jej otwierać. Dopiero na granicy otworzy ją urzędnik. Ja miałem otwartą więc sprawdziłem co tam jest. Były dwa druki: pierwszy to DS a drugi sevis(certyfikat).
space Napisano 2 Maja 2006 Zgłoś Napisano 2 Maja 2006 Nie, to taka karteczka na ktorej pisze ze to jest tylko wiza i ze ona nie gwarantuje wpuszczenia na teren USA itd itd, jakiesn numery telefonow konsulatow w USA tam sa etc etc.
monroe Napisano 2 Maja 2006 Zgłoś Napisano 2 Maja 2006 Nie, to taka karteczka na ktorej pisze ze to jest tylko wiza i ze ona nie gwarantuje wpuszczenia na teren USA itd itd, jakiesn numery telefonow konsulatow w USA tam sa etc etc. Od kiedy coś takiego przybijają? To jakiś BARDZO nowy wynalazek
Tomek K Napisano 2 Maja 2006 Zgłoś Napisano 2 Maja 2006 Możesz spokojnie oberwać. To jest tylko informacja dla Ciebie, żaden urzędowy dokument. A od kiedy to dołączają? Jak 3 lata temu dostałem pierwszą wizę to miałem już taką karteczkę.
madziarka Napisano 2 Maja 2006 Zgłoś Napisano 2 Maja 2006 Nie, to taka karteczka na ktorej pisze ze to jest tylko wiza i ze ona nie gwarantuje wpuszczenia na teren USA itd itd, jakiesn numery telefonow konsulatow w USA tam sa etc etc. Od kiedy coś takiego przybijają? To jakiś BARDZO nowy wynalazek ja juz w zeszlym roku mialam cos takiego wszyte w paszporcie(ta cala instrukcje rozumienia wizy). Dokument w kopercie powinien byc zamkniety, poniewaz otwiera go urzednik na granicy - w USA, ale czasem sie zdarza, ze w ambasadzie go nie zamykaja i wtedy mozna sobie poczytac - powinien byc tam DS oraz "kind of" zaswiadczenie o oplaconym sevisie.
space Napisano 2 Maja 2006 Zgłoś Napisano 2 Maja 2006 Od kiedy coś takiego przybijają? To jakiś BARDZO nowy wynalazek Ja to dostalem razem ze swoja wiza w lutym 2005.
monroe Napisano 2 Maja 2006 Zgłoś Napisano 2 Maja 2006 Od kiedy coś takiego przybijają? To jakiś BARDZO nowy wynalazek Ja to dostalem razem ze swoja wiza w lutym 2005. Ja ani w tym roku ani w 2004. Serio. Moja dziewczyna w tym roku również. No ale może to zależy od rodzaju wizy? (2x B1/B2)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.