Yanis Napisano 11 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Sprawa jest tego tymu.Gdzies ju wspomnialem na forum o tym ale powtorze bo mi bardzo zalezy.Mieszkam w okolicach Denver.Wlasnie odwiedzila mnie moja matka na wizie turystycznej.miala byc 3 miesiace,jednak po 2 tygodniach zmarla jej matka moja babcia i mama poleciala na pogrzeb.teraz chciala by wrocic ponownie na kilka miesiecy czy tygodni...minely niecale 2 tygodnie.czy ktos mial juz taki przypadek?czy sa jakies szanse czy trzeba poczekac.Ona jest na urlopie wiec ciagel ma czas na powrot.pozniej juz nie za bardzo. dzieki i pozdro zza oceanu Yanis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rypson Napisano 12 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Ten temat bylk poruszany chyba dwa dni temu... nie ma limitu... moze wrocic zaraz nastepnym samolotem do usa... prawo nie reguluje czestotliwosci odwiedzin w usa jesli ma wize turystyczna z mozliwoscia wielokrotnego przekraczania granicy to jest to ilosc nie okreslona.... wiec moze teoretycznie przyleciec do usa po raz kolejny po przekraczeniu granicy innego panstwa zaraz drugim lotem do usa.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 12 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Yanis czytalem o takim przypadku ze tez przylecial chlopak do USA i byl 2-3 tygodnie i musial wrocic do Polski na pogrzeb i za kolo 2 tygodni znow przylecial i dostal wize na 6 miesiecy...a Twoja Mama ile razy byla w USA juz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rypson Napisano 12 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Jeszcze raz powtarzam... nie ma okreslonego czasu pobytu po za granicami usa zeby znowu przekroczyc amerykanska granice... ludzie jezdza np na swieta bozego narodzenia i na sylwester wracaja do usa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yanis Napisano 12 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Mamka byla pierwszy raz.chodzi tez o to ze jak kupie jej bilet to jak ja cofnal to nie chcem byc do tylu o pare stowek.decyzja urzednika pewnie. pozdrawiam i chyba zaryzykuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.