Flame of Udun Napisano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2005 Mozesz to zrobic nawet nastepnego dnia. Jednak ambasada prosi aplikowac tylko jesli zaszly jakies istotne zmiany od ostatniej odmowy albo minal jakis okres czasu --> rok. F
Moniia Napisano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2005 tzn startowalalm o wize turystyczna miesiac temu ale nie dostalalm to wiec moze poczekac jescze 2 meisiace czy bede cos wspominac daczego tak wczesniej.dziekuje za informacje i jakie to sa te nagle przypadki
Flame of Udun Napisano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2005 jakie to sa te nagle przypadki 1) Masz nowa prace 2) Maz/Matka/ciotka/bacia :roll: w USA zachorowala 3) Wygralas w totka i chcesz objechac swiat 4) Skonczylas studia 5) Zaczelas studia 6) Podroz poslubna itp...... F
Moniia Napisano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2005 chcialam bym sie zapytac co trzeba zrobic zeby konsul uwierzyl ze jade na slub kuzyna jakie dokumenty i na jaka wize wtedy mam jechac MOnika[/b]
Flame of Udun Napisano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2005 chcialam bym sie zapytac co trzeba zrobic zeby konsul uwierzyl ze jade na slub kuzyna jakie dokumenty i na jaka wize wtedy mam jechac MOnika Na turystyczna. A co zrobic zeby uwierzyl to nie mam pojecia... zdjecia, list od nich.. :co: F
sly6 Napisano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2005 zaproszenie na slub ale (z tym bym uwazal jesli Twoj kuzyn tam jest nielegalnie lub tez wyjechal turystycznie ).. i zalezy od Ciebie jak bedzie przebiegac rozmowa i czy uda Ci sie Konsula przekonac 8)
Moniia Napisano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2005 chce dodac ze ma obywatelstwo amerykanskie (dlugo juz tam siedzi)i ma narzeczona dodam ze jest ona rodowita amerykanka chca sie ozenic w sierpniu i rowniez prosil mnie jako swiadka dla nich tylko jest problem nie mam wizy!Co on musi zrobic i w jaki sposob napisac to zaproszenie czy musi byc potwierdzone ze sie zeni!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.